Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA

Contactgegevens Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Heilig Hartlaan 28-30,9300, België

Telefoon (phone): 053 72 94 40 053 72 94 40

Fax (fax): 053 71 08 10 053 71 08 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA
Products information Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01339477539
Ondernemingsnummer: 3963836669
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA
(Get full report from official database of BE for Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA
Addition kinds of activities for Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA

22979902. Lint, nonwoven (garen gebonden door plastic) | Ribbon, nonwoven (yarn bonded by plastic)
36699901. Intercommunicatiesystemen, elektrisch | Intercommunication systems, electric
39530101. Annuleren van postzegels, hand: rubber of metaal | Cancelling stamps, hand: rubber or metal
57190100. Keukengerei | Kitchenware
97110401. Nationale veiligheid, federale overheid | National security, federal government

Werken bij Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

 • Schoonmaker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

 • Ervaren schrijnwerker - voltijds - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een polyvalente schrijnwerker met ervaring. Jouw taken zijn: Plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk Ondersteunen van andere teams indien nodig

 • ORDERPICKER (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

 • Bandenmonteurs (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

  Regio: VLIERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

 • Jobstudent (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

 • hulpkok (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA. Laat een reactie achter voor Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA. Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA. Leave a respond for Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA. Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA op de google maps. Adres en contacten Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA
Location of Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA on the google maps. Address and contacts of Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA: Gheysens L | Deladriere Ets SPRL | Verhaert & Co N.V. | Meurice Recherche et Developpement | Yves en Willem

Other related companies as Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA: Gheysens L | Deladriere Ets SPRL | Verhaert & Co N.V. | Meurice Recherche et Developpement | Yves en Willem

Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01339477539. Het bedrijf Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA bevindt zich op het adres: Heilig Hartlaan 28-30,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 264,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, openstaande posities, locatie van Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA is a company, that was registered 1995 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, company assigned to the tax number BE01339477539. The company Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA is located at the address: Heilig Hartlaan 28-30,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 264,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA were not found.
The main activity of Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA is not available. You also can look at reviews of Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, open positions, location of Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA, employees, financial statistics.