LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK
Private companiesEducational Services • LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK

Contactgegevens LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK

Regio (region): Heusden-Zolder (Zolder), België

Adres (address): De Kenen 19,3550, België

Telefoon (phone): 011 53 78 34 011 53 78 34

Fax (fax): 011 53 78 34; 011 53 78 35 011 53 78 34; 011 53 78 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK
Products information LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK

BTW identificatienummer (tax): BE04061065673
Ondernemingsnummer: 2586425781
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK
(Get full report from official database of BE for LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK
Addition kinds of activities for LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK

25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
39999943. Window squegees | Window squegees
50879912. Upholsterers 'apparatuur en benodigdheden | Upholsterers' equipment and supplies
51720101. Butaangas | Butane gas
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment
73729901. Toepassingscomputersoftware | Application computer software
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center

Werken bij LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student carwash (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK in sociale netwerken
Look for responds of LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK. Laat een reactie achter voor LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK. LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK. Leave a respond for LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK. LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK op de google maps. Adres en contacten LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK
Location of LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK on the google maps. Address and contacts of LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK

Andere gerelateerde bedrijven als come LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK: Goijens Wegenbouw NV | Carnac BVBA | Minoc Business Press | Stinglhamber SPRL | Verhaegen nick

Other related companies as LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK: Goijens Wegenbouw NV | Carnac BVBA | Minoc Business Press | Stinglhamber SPRL | Verhaegen nick

LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder (Zolder), België. De volledige naam van het bedrijf is LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061065673. Het bedrijf LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK bevindt zich op het adres: De Kenen 19,3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, openstaande posities, locatie van LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK is a company, that was registered 1990 in Heusden-Zolder (Zolder) region, Belgium. Full name of company is LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, company assigned to the tax number BE04061065673. The company LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK is located at the address: De Kenen 19,3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK were not found.
The main activity of LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK is not available. You also can look at reviews of LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, open positions, location of LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, Heusden-Zolder (Zolder): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, Heusden-Zolder (Zolder): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEEN KOOREMAN ARTIST.GLASWERK, employees, financial statistics.