Minoc Business Press

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Minoc Business Press
Private companiesEducational Services • Minoc Business Press

Contactgegevens Minoc Business Press: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Minoc Business Press: address, phone, fax, email, website, opening hours

Minoc Business Press

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Everdongenlaan 15 Bus 1,2300, België

Telefoon (phone): 014 44 20 50 014 44 20 50

Fax (fax): 014 44 20 66 014 44 20 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Minoc Business Press: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Minoc Business Press"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Minoc Business Press"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Minoc Business Press, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Minoc Business Press. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Minoc Business Press, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Minoc Business Press. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Minoc Business Press
Products information Minoc Business Press

BTW identificatienummer (tax): BE01630889892
Ondernemingsnummer: 5763671875
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Minoc Business Press zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Minoc Business Press
(Get full report from official database of BE for Minoc Business Press)

Aanvulling soorten activiteiten voor Minoc Business Press
Addition kinds of activities for Minoc Business Press

20150103. Kip, verwerkt: gekookt | Chicken, processed: cooked
20260106. Melkverwerking (pastueriseren, homogeniseren, bottelen) | Milk processing (pastuerizing, homogenizing, bottling)
22210200. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
26749906. Stofzuigerzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Vacuum cleaner bags: made from purchased materials
55510203. Kayaks | Kayaks
73810000. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services

Werken bij Minoc Business Press: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Minoc Business Press: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Minoc Business Press. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Minoc Business Press. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Schrijnwerker plaatser (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Knesselare zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser ( interieur buiten dienst )

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

Zoek naar antwoorden van Minoc Business Press in sociale netwerken
Look for responds of Minoc Business Press in social networks

Lees alle opmerkingen voor Minoc Business Press. Laat een reactie achter voor Minoc Business Press. Minoc Business Press bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Minoc Business Press. Leave a respond for Minoc Business Press. Minoc Business Press on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Minoc Business Press op de google maps. Adres en contacten Minoc Business Press
Location of Minoc Business Press on the google maps. Address and contacts of Minoc Business Press

Andere gerelateerde bedrijven als come Minoc Business Press Minoc Business Press: PATTERI ETS | HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV | Splash Relaxcenter | Leo Struyf & Compagnie B.V.B.A. | ACRYPLEX MODIBEL

Other related companies as Minoc Business Press: PATTERI ETS | HORECA GROOTHANDEL CENTRUM ANT NV | Splash Relaxcenter | Leo Struyf & Compagnie B.V.B.A. | ACRYPLEX MODIBEL

Minoc Business Press is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Minoc Business Press, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01630889892. Het bedrijf Minoc Business Press bevindt zich op het adres: Everdongenlaan 15 Bus 1,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Minoc Business Press zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Minoc Business Press is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Minoc Business Press is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Minoc Business Press, openstaande posities, locatie van Minoc Business Press op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Minoc Business Press is a company, that was registered 2001 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Minoc Business Press, company assigned to the tax number BE01630889892. The company Minoc Business Press is located at the address: Everdongenlaan 15 Bus 1,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Minoc Business Press were not found.
The main activity of Minoc Business Press is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Minoc Business Press is not available. You also can look at reviews of Minoc Business Press, open positions, location of Minoc Business Press on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Minoc Business Press, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Minoc Business Press, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Minoc Business Press, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Minoc Business Press, employees, financial statistics.