ACRYPLEX MODIBEL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ACRYPLEX MODIBEL
Private companiesEducational Services • ACRYPLEX MODIBEL

Contactgegevens ACRYPLEX MODIBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACRYPLEX MODIBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACRYPLEX MODIBEL

Regio (region): Opglabbeek 3660 - BE, België

Adres (address): Weg naar Zwartberg 190, België

Telefoon (phone): +32 (63) 977-58-88 +32 (63) 977-58-88

Fax (fax): +32 89 81 19 27 +32 89 81 19 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACRYPLEX MODIBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACRYPLEX MODIBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACRYPLEX MODIBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACRYPLEX MODIBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACRYPLEX MODIBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACRYPLEX MODIBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACRYPLEX MODIBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACRYPLEX MODIBEL
Products information ACRYPLEX MODIBEL

BTW identificatienummer (tax): BE08259765625
Ondernemingsnummer: 3444183349
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACRYPLEX MODIBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACRYPLEX MODIBEL
(Get full report from official database of BE for ACRYPLEX MODIBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACRYPLEX MODIBEL
Addition kinds of activities for ACRYPLEX MODIBEL

6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
399912. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers
30899924. Windschermen, kunststoffen | Windshields, plastics
34999920. Shims, metaal | Shims, metal
65120000. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries
82999913. Religieuze school | Religious school

Werken bij ACRYPLEX MODIBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACRYPLEX MODIBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACRYPLEX MODIBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACRYPLEX MODIBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van ACRYPLEX MODIBEL in sociale netwerken
Look for responds of ACRYPLEX MODIBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACRYPLEX MODIBEL. Laat een reactie achter voor ACRYPLEX MODIBEL. ACRYPLEX MODIBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACRYPLEX MODIBEL. Leave a respond for ACRYPLEX MODIBEL. ACRYPLEX MODIBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACRYPLEX MODIBEL op de google maps. Adres en contacten ACRYPLEX MODIBEL
Location of ACRYPLEX MODIBEL on the google maps. Address and contacts of ACRYPLEX MODIBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACRYPLEX MODIBEL ACRYPLEX MODIBEL: Huysmans BVBA | Cartoflex BVBA | BOGAERT ALOIS | BELLISA SPRL | Thibaut en Zonen N.V.

Other related companies as ACRYPLEX MODIBEL: Huysmans BVBA | Cartoflex BVBA | BOGAERT ALOIS | BELLISA SPRL | Thibaut en Zonen N.V.

ACRYPLEX MODIBEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Opglabbeek 3660 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ACRYPLEX MODIBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08259765625. Het bedrijf ACRYPLEX MODIBEL bevindt zich op het adres: Weg naar Zwartberg 190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACRYPLEX MODIBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACRYPLEX MODIBEL is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACRYPLEX MODIBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACRYPLEX MODIBEL, openstaande posities, locatie van ACRYPLEX MODIBEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACRYPLEX MODIBEL is a company, that was registered 2017 in Opglabbeek 3660 - BE region, Belgium. Full name of company is ACRYPLEX MODIBEL, company assigned to the tax number BE08259765625. The company ACRYPLEX MODIBEL is located at the address: Weg naar Zwartberg 190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACRYPLEX MODIBEL were not found.
The main activity of ACRYPLEX MODIBEL is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACRYPLEX MODIBEL is not available. You also can look at reviews of ACRYPLEX MODIBEL, open positions, location of ACRYPLEX MODIBEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACRYPLEX MODIBEL, Opglabbeek 3660 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACRYPLEX MODIBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACRYPLEX MODIBEL, Opglabbeek 3660 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACRYPLEX MODIBEL, employees, financial statistics.