Cartoflex BVBA

Contactgegevens Cartoflex BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cartoflex BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cartoflex BVBA

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Nijverheidskaai 3A,9040, België

Telefoon (phone): 09 238 20 15 09 238 20 15

Fax (fax): 09 238 24 80 09 238 24 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cartoflex BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cartoflex BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cartoflex BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cartoflex BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cartoflex BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cartoflex BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cartoflex BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cartoflex BVBA
Products information Cartoflex BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03916046142
Ondernemingsnummer: 2564453125
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Cartoflex BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cartoflex BVBA
(Get full report from official database of BE for Cartoflex BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cartoflex BVBA
Addition kinds of activities for Cartoflex BVBA

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
27590502. Enveloppen: drukwerk, NSK | Envelopes: printing, nsk
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
72130201. Schort levering | Apron supply

Werken bij Cartoflex BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cartoflex BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cartoflex BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cartoflex BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

Zoek naar antwoorden van Cartoflex BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cartoflex BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cartoflex BVBA. Laat een reactie achter voor Cartoflex BVBA. Cartoflex BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cartoflex BVBA. Leave a respond for Cartoflex BVBA. Cartoflex BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cartoflex BVBA op de google maps. Adres en contacten Cartoflex BVBA
Location of Cartoflex BVBA on the google maps. Address and contacts of Cartoflex BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cartoflex BVBA Cartoflex BVBA: Selco-Plan BVBA | Mini-Europe | Ruyterhof | Colortex BVBA | Transermitage S.P.R.L.

Other related companies as Cartoflex BVBA: Selco-Plan BVBA | Mini-Europe | Ruyterhof | Colortex BVBA | Transermitage S.P.R.L.

Cartoflex BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Cartoflex BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03916046142. Het bedrijf Cartoflex BVBA bevindt zich op het adres: Nijverheidskaai 3A,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cartoflex BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cartoflex BVBA is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cartoflex BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cartoflex BVBA, openstaande posities, locatie van Cartoflex BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cartoflex BVBA is a company, that was registered 1986 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is Cartoflex BVBA, company assigned to the tax number BE03916046142. The company Cartoflex BVBA is located at the address: Nijverheidskaai 3A,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cartoflex BVBA were not found.
The main activity of Cartoflex BVBA is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cartoflex BVBA is not available. You also can look at reviews of Cartoflex BVBA, open positions, location of Cartoflex BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cartoflex BVBA, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cartoflex BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cartoflex BVBA, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cartoflex BVBA, employees, financial statistics.