Goijens Wegenbouw NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Goijens Wegenbouw NV
Private companiesEducational Services • Goijens Wegenbouw NV

Contactgegevens Goijens Wegenbouw NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goijens Wegenbouw NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goijens Wegenbouw NV

Regio (region): Bree, België

Adres (address): Industrieterrein Kanaal-Noord 1150,3960, België

Telefoon (phone): 089 46 14 75 089 46 14 75

Fax (fax): 089 46 15 40 089 46 15 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goijens Wegenbouw NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goijens Wegenbouw NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goijens Wegenbouw NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goijens Wegenbouw NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goijens Wegenbouw NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goijens Wegenbouw NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goijens Wegenbouw NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goijens Wegenbouw NV
Products information Goijens Wegenbouw NV

BTW identificatienummer (tax): BE02075286865
Ondernemingsnummer: 1569641113
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Goijens Wegenbouw NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goijens Wegenbouw NV
(Get full report from official database of BE for Goijens Wegenbouw NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goijens Wegenbouw NV
Addition kinds of activities for Goijens Wegenbouw NV

14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
17110301. Installatie van brand sprinklersysteem | Fire sprinkler system installation
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
28920203. Cordiet (explosief) | Cordite (explosive)
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
35490100. Tekenmachines | Drawing machinery
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages

Werken bij Goijens Wegenbouw NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goijens Wegenbouw NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goijens Wegenbouw NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goijens Wegenbouw NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van Goijens Wegenbouw NV in sociale netwerken
Look for responds of Goijens Wegenbouw NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goijens Wegenbouw NV. Laat een reactie achter voor Goijens Wegenbouw NV. Goijens Wegenbouw NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goijens Wegenbouw NV. Leave a respond for Goijens Wegenbouw NV. Goijens Wegenbouw NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goijens Wegenbouw NV op de google maps. Adres en contacten Goijens Wegenbouw NV
Location of Goijens Wegenbouw NV on the google maps. Address and contacts of Goijens Wegenbouw NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Goijens Wegenbouw NV Goijens Wegenbouw NV: Jetta Drinks SA | Son & Lumière Pro SPRL | Fotobox | ISI IMMOBILIER-ASSURANCES | Atlantis Dive College

Other related companies as Goijens Wegenbouw NV: Jetta Drinks SA | Son & Lumière Pro SPRL | Fotobox | ISI IMMOBILIER-ASSURANCES | Atlantis Dive College

Goijens Wegenbouw NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bree, België. De volledige naam van het bedrijf is Goijens Wegenbouw NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075286865. Het bedrijf Goijens Wegenbouw NV bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1150,3960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Goijens Wegenbouw NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goijens Wegenbouw NV is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goijens Wegenbouw NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goijens Wegenbouw NV, openstaande posities, locatie van Goijens Wegenbouw NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goijens Wegenbouw NV is a company, that was registered 1998 in Bree region, Belgium. Full name of company is Goijens Wegenbouw NV, company assigned to the tax number BE02075286865. The company Goijens Wegenbouw NV is located at the address: Industrieterrein Kanaal-Noord 1150,3960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Goijens Wegenbouw NV were not found.
The main activity of Goijens Wegenbouw NV is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Goijens Wegenbouw NV is not available. You also can look at reviews of Goijens Wegenbouw NV, open positions, location of Goijens Wegenbouw NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goijens Wegenbouw NV, Bree: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goijens Wegenbouw NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goijens Wegenbouw NV, Bree: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goijens Wegenbouw NV, employees, financial statistics.