Goeman Jean

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Goeman Jean
Private companiesReal Estate • Goeman Jean

Contactgegevens Goeman Jean: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goeman Jean: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goeman Jean

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Gemeenschappenlaan 2,1140, België

Telefoon (phone): 02 773 40 00 02 773 40 00

Fax (fax): 02 773 40 55 02 773 40 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goeman Jean: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goeman Jean"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goeman Jean"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goeman Jean, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goeman Jean. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goeman Jean, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goeman Jean. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goeman Jean
Products information Goeman Jean

BTW identificatienummer (tax): BE07874969482
Ondernemingsnummer: 8243835449
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Goeman Jean zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goeman Jean
(Get full report from official database of BE for Goeman Jean)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goeman Jean
Addition kinds of activities for Goeman Jean

951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
24510101. Stacaravans | Mobile home frames
28999908. Betonharden en verhardingsverbindingen | Concrete curing and hardening compounds
32690103. Keuken- en tafelartikelen, grof aardewerk | Kitchen and table articles, coarse earthenware
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
50749902. Sanitair, metaal | Sanitary ware, metal
72120201. Bobtailer, was- en droogreiniging | Bobtailer, laundry and drycleaning

Werken bij Goeman Jean: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goeman Jean: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goeman Jean. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goeman Jean. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

Zoek naar antwoorden van Goeman Jean in sociale netwerken
Look for responds of Goeman Jean in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goeman Jean. Laat een reactie achter voor Goeman Jean. Goeman Jean bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goeman Jean. Leave a respond for Goeman Jean. Goeman Jean on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goeman Jean op de google maps. Adres en contacten Goeman Jean
Location of Goeman Jean on the google maps. Address and contacts of Goeman Jean

Andere gerelateerde bedrijven als come Goeman Jean Goeman Jean: Bamps Véronique | Fastigon BVBA | Jardinerie du Magenot (la) SPRL | SIMON JERSEY-UNIFORM CENTRE | Go Events Agency

Other related companies as Goeman Jean: Bamps Véronique | Fastigon BVBA | Jardinerie du Magenot (la) SPRL | SIMON JERSEY-UNIFORM CENTRE | Go Events Agency

Goeman Jean is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is Goeman Jean, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07874969482. Het bedrijf Goeman Jean bevindt zich op het adres: Gemeenschappenlaan 2,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Goeman Jean zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goeman Jean is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goeman Jean is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goeman Jean, openstaande posities, locatie van Goeman Jean op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goeman Jean is a company, that was registered 1992 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is Goeman Jean, company assigned to the tax number BE07874969482. The company Goeman Jean is located at the address: Gemeenschappenlaan 2,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Goeman Jean were not found.
The main activity of Goeman Jean is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Goeman Jean is not available. You also can look at reviews of Goeman Jean, open positions, location of Goeman Jean on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goeman Jean, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goeman Jean, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goeman Jean, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goeman Jean, employees, financial statistics.