Jardinerie du Magenot (la) SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Jardinerie du Magenot (la) SPRL
Private companiesReal Estate • Jardinerie du Magenot (la) SPRL

Contactgegevens Jardinerie du Magenot (la) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jardinerie du Magenot (la) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jardinerie du Magenot (la) SPRL

Regio (region): Etalle (Sainte-Marie-sur-Semois), België

Adres (address): Zoning du Magenot,6740, België

Telefoon (phone): 063 45 64 37 063 45 64 37

Fax (fax): 063 45 50 24 063 45 50 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jardinerie du Magenot (la) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jardinerie du Magenot (la) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jardinerie du Magenot (la) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jardinerie du Magenot (la) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jardinerie du Magenot (la) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jardinerie du Magenot (la) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jardinerie du Magenot (la) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jardinerie du Magenot (la) SPRL
Products information Jardinerie du Magenot (la) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08057891845
Ondernemingsnummer: 6328369140
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jardinerie du Magenot (la) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jardinerie du Magenot (la) SPRL
(Get full report from official database of BE for Jardinerie du Magenot (la) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jardinerie du Magenot (la) SPRL
Addition kinds of activities for Jardinerie du Magenot (la) SPRL

572202. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
27820402. Ontvangstboeken | Receipt books
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work

Werken bij Jardinerie du Magenot (la) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jardinerie du Magenot (la) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jardinerie du Magenot (la) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jardinerie du Magenot (la) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Arbeiders aanleg rails (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen spooronderhoud en spooraanleg zoeken wij op heden een spoorarbeider. Als spoorarbeider behoren tot jouw takenpakket: installeren/herstellen/vervangen van treinsporen uitgraven van de koffers aanvullen van steenslag leggen van dwarsliggers of spoorpanelen uitlijnen met behulp van landmeterpunten

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Jardinerie du Magenot (la) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Jardinerie du Magenot (la) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jardinerie du Magenot (la) SPRL. Laat een reactie achter voor Jardinerie du Magenot (la) SPRL. Jardinerie du Magenot (la) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jardinerie du Magenot (la) SPRL. Leave a respond for Jardinerie du Magenot (la) SPRL. Jardinerie du Magenot (la) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jardinerie du Magenot (la) SPRL op de google maps. Adres en contacten Jardinerie du Magenot (la) SPRL
Location of Jardinerie du Magenot (la) SPRL on the google maps. Address and contacts of Jardinerie du Magenot (la) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Jardinerie du Magenot (la) SPRL Jardinerie du Magenot (la) SPRL: Global Capital management nv | Deweert Spanten BVBA | Zarafa | RUGBY KITURO SCHAERBEEEK | Maes Inox

Other related companies as Jardinerie du Magenot (la) SPRL: Global Capital management nv | Deweert Spanten BVBA | Zarafa | RUGBY KITURO SCHAERBEEEK | Maes Inox

Jardinerie du Magenot (la) SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Etalle (Sainte-Marie-sur-Semois), België. De volledige naam van het bedrijf is Jardinerie du Magenot (la) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08057891845. Het bedrijf Jardinerie du Magenot (la) SPRL bevindt zich op het adres: Zoning du Magenot,6740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jardinerie du Magenot (la) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jardinerie du Magenot (la) SPRL is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jardinerie du Magenot (la) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jardinerie du Magenot (la) SPRL, openstaande posities, locatie van Jardinerie du Magenot (la) SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jardinerie du Magenot (la) SPRL is a company, that was registered 2003 in Etalle (Sainte-Marie-sur-Semois) region, Belgium. Full name of company is Jardinerie du Magenot (la) SPRL, company assigned to the tax number BE08057891845. The company Jardinerie du Magenot (la) SPRL is located at the address: Zoning du Magenot,6740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jardinerie du Magenot (la) SPRL were not found.
The main activity of Jardinerie du Magenot (la) SPRL is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jardinerie du Magenot (la) SPRL is not available. You also can look at reviews of Jardinerie du Magenot (la) SPRL, open positions, location of Jardinerie du Magenot (la) SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jardinerie du Magenot (la) SPRL, Etalle (Sainte-Marie-sur-Semois): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jardinerie du Magenot (la) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jardinerie du Magenot (la) SPRL, Etalle (Sainte-Marie-sur-Semois): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jardinerie du Magenot (la) SPRL, employees, financial statistics.