In Fine SPRL

Contactgegevens In Fine SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data In Fine SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

In Fine SPRL

Regio (region): Genappe (Baisy-Thy), België

Adres (address): Rue Longchamps 70,1470, België

Telefoon (phone): 067 77 28 28 067 77 28 28

Fax (fax): 067 78 09 74 067 78 09 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) In Fine SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "In Fine SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "In Fine SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van In Fine SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen In Fine SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of In Fine SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees In Fine SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti In Fine SPRL
Products information In Fine SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05589263916
Ondernemingsnummer: 5340698242
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in In Fine SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor In Fine SPRL
(Get full report from official database of BE for In Fine SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor In Fine SPRL
Addition kinds of activities for In Fine SPRL

603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
32290800. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
50319906. Millwork | Millwork
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service
78120108. Niet-theatrale film productie, televisie | Non-theatrical motion picture production, television

Werken bij In Fine SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in In Fine SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor In Fine SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for In Fine SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van In Fine SPRL in sociale netwerken
Look for responds of In Fine SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor In Fine SPRL. Laat een reactie achter voor In Fine SPRL. In Fine SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for In Fine SPRL. Leave a respond for In Fine SPRL. In Fine SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie In Fine SPRL op de google maps. Adres en contacten In Fine SPRL
Location of In Fine SPRL on the google maps. Address and contacts of In Fine SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come In Fine SPRL In Fine SPRL: Shurgard Self Storage CVA | Promoptica | AS.PA.DA. SC | Aen 't Venne | woffs

Other related companies as In Fine SPRL: Shurgard Self Storage CVA | Promoptica | AS.PA.DA. SC | Aen 't Venne | woffs

In Fine SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Genappe (Baisy-Thy), België. De volledige naam van het bedrijf is In Fine SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05589263916. Het bedrijf In Fine SPRL bevindt zich op het adres: Rue Longchamps 70,1470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in In Fine SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van In Fine SPRL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van In Fine SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van In Fine SPRL, openstaande posities, locatie van In Fine SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

In Fine SPRL is a company, that was registered 2007 in Genappe (Baisy-Thy) region, Belgium. Full name of company is In Fine SPRL, company assigned to the tax number BE05589263916. The company In Fine SPRL is located at the address: Rue Longchamps 70,1470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in In Fine SPRL were not found.
The main activity of In Fine SPRL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of In Fine SPRL is not available. You also can look at reviews of In Fine SPRL, open positions, location of In Fine SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over In Fine SPRL, Genappe (Baisy-Thy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf In Fine SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about In Fine SPRL, Genappe (Baisy-Thy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company In Fine SPRL, employees, financial statistics.