AS.PA.DA. SC

Contactgegevens AS.PA.DA. SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AS.PA.DA. SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

AS.PA.DA. SC

Regio (region): Lasne (Plancenoit), België

Adres (address): Avenue de Fontainebleau 11,1380, België

Telefoon (phone): 02 633 24 90; 0495 38 02 53 02 633 24 90; 0495 38 02 53

Fax (fax): 02 633 55 92 02 633 55 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AS.PA.DA. SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AS.PA.DA. SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AS.PA.DA. SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AS.PA.DA. SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AS.PA.DA. SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AS.PA.DA. SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AS.PA.DA. SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AS.PA.DA. SC
Products information AS.PA.DA. SC

BTW identificatienummer (tax): BE08244934082
Ondernemingsnummer: 9680572509
Hoofdstad (capital): 918,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AS.PA.DA. SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AS.PA.DA. SC
(Get full report from official database of BE for AS.PA.DA. SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor AS.PA.DA. SC
Addition kinds of activities for AS.PA.DA. SC

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
35460102. Boren, draagbaar, behalve rots: elektrisch of pneumatisch | Drills, portable, except rock: electric or pneumatic
38210107. Verdampingsapparaat, laboratoriumtype | Evaporation apparatus, laboratory type
39159901. Diamantpunten voor phonograph naalden | Diamond points for phonograph needles
51590400. Wol en zijde | Wool and silk

Werken bij AS.PA.DA. SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AS.PA.DA. SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AS.PA.DA. SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AS.PA.DA. SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van AS.PA.DA. SC in sociale netwerken
Look for responds of AS.PA.DA. SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor AS.PA.DA. SC. Laat een reactie achter voor AS.PA.DA. SC. AS.PA.DA. SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AS.PA.DA. SC. Leave a respond for AS.PA.DA. SC. AS.PA.DA. SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AS.PA.DA. SC op de google maps. Adres en contacten AS.PA.DA. SC
Location of AS.PA.DA. SC on the google maps. Address and contacts of AS.PA.DA. SC

Andere gerelateerde bedrijven als come AS.PA.DA. SC AS.PA.DA. SC: Flamme Jean | A. Ainaut SPRL | MOD'OPTIQUE | Robert SA | Institute of Internal Auditors Belgium

Other related companies as AS.PA.DA. SC: Flamme Jean | A. Ainaut SPRL | MOD'OPTIQUE | Robert SA | Institute of Internal Auditors Belgium

AS.PA.DA. SC is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Lasne (Plancenoit), België. De volledige naam van het bedrijf is AS.PA.DA. SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08244934082. Het bedrijf AS.PA.DA. SC bevindt zich op het adres: Avenue de Fontainebleau 11,1380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 918,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AS.PA.DA. SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AS.PA.DA. SC is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AS.PA.DA. SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AS.PA.DA. SC, openstaande posities, locatie van AS.PA.DA. SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AS.PA.DA. SC is a company, that was registered 2007 in Lasne (Plancenoit) region, Belgium. Full name of company is AS.PA.DA. SC, company assigned to the tax number BE08244934082. The company AS.PA.DA. SC is located at the address: Avenue de Fontainebleau 11,1380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 918,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AS.PA.DA. SC were not found.
The main activity of AS.PA.DA. SC is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AS.PA.DA. SC is not available. You also can look at reviews of AS.PA.DA. SC, open positions, location of AS.PA.DA. SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AS.PA.DA. SC, Lasne (Plancenoit): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AS.PA.DA. SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AS.PA.DA. SC, Lasne (Plancenoit): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AS.PA.DA. SC, employees, financial statistics.