Aen 't Venne

Contactgegevens Aen 't Venne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aen 't Venne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aen 't Venne

Regio (region): Maasmechelen (Opgrimbie), België

Adres (address): Kikmolenstraat 3,3630, België

Telefoon (phone): 089 77 09 09; 089 76 32 30 089 77 09 09; 089 76 32 30

Fax (fax): 089 76 32 30 089 76 32 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aen 't Venne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aen 't Venne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aen 't Venne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aen 't Venne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aen 't Venne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aen 't Venne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aen 't Venne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aen 't Venne
Products information Aen 't Venne

BTW identificatienummer (tax): BE07489074707
Ondernemingsnummer: 9838775634
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aen 't Venne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aen 't Venne
(Get full report from official database of BE for Aen 't Venne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aen 't Venne
Addition kinds of activities for Aen 't Venne

379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
28740100. fosfaten | Phosphates
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
42139910. Koelproducten vervoeren | Refrigerated products transport
73590506. Verhuur van geluids- en verlichtingsapparatuur | Sound and lighting equipment rental
73599908. Teken verhuur | Sign rental
82210101. College, behalve junior | College, except junior

Werken bij Aen 't Venne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aen 't Venne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aen 't Venne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aen 't Venne. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Poetshulp Ravels (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van Aen 't Venne in sociale netwerken
Look for responds of Aen 't Venne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aen 't Venne. Laat een reactie achter voor Aen 't Venne. Aen 't Venne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aen 't Venne. Leave a respond for Aen 't Venne. Aen 't Venne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aen 't Venne op de google maps. Adres en contacten Aen 't Venne
Location of Aen 't Venne on the google maps. Address and contacts of Aen 't Venne

Andere gerelateerde bedrijven als come Aen 't Venne Aen 't Venne: Vervecken Wilfried BVBA | Dimar NV | Dujardyn Artconcept BVBA | EMG Tilco NV | Transport Van Renterghem N.V.

Other related companies as Aen 't Venne: Vervecken Wilfried BVBA | Dimar NV | Dujardyn Artconcept BVBA | EMG Tilco NV | Transport Van Renterghem N.V.

Aen 't Venne is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Maasmechelen (Opgrimbie), België. De volledige naam van het bedrijf is Aen 't Venne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07489074707. Het bedrijf Aen 't Venne bevindt zich op het adres: Kikmolenstraat 3,3630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aen 't Venne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aen 't Venne is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aen 't Venne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aen 't Venne, openstaande posities, locatie van Aen 't Venne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aen 't Venne is a company, that was registered 2003 in Maasmechelen (Opgrimbie) region, Belgium. Full name of company is Aen 't Venne, company assigned to the tax number BE07489074707. The company Aen 't Venne is located at the address: Kikmolenstraat 3,3630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aen 't Venne were not found.
The main activity of Aen 't Venne is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aen 't Venne is not available. You also can look at reviews of Aen 't Venne, open positions, location of Aen 't Venne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aen 't Venne, Maasmechelen (Opgrimbie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aen 't Venne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aen 't Venne, Maasmechelen (Opgrimbie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aen 't Venne, employees, financial statistics.