CIM CONSULT

Contactgegevens CIM CONSULT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIM CONSULT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIM CONSULT

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 45,2830, België

Telefoon (phone): 03 444 05 91 03 444 05 91

Fax (fax): 03 440 95 90 03 440 95 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIM CONSULT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIM CONSULT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIM CONSULT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIM CONSULT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIM CONSULT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIM CONSULT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIM CONSULT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIM CONSULT
Products information CIM CONSULT

BTW identificatienummer (tax): BE09283966064
Ondernemingsnummer: 9786865234
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CIM CONSULT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIM CONSULT
(Get full report from official database of BE for CIM CONSULT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIM CONSULT
Addition kinds of activities for CIM CONSULT

20920101. Chowders, vis en zeevruchten: bevroren | Chowders, fish and seafood: frozen
24110206. Palen, hout: onbehandeld | Poles, wood: untreated
27210203. Statistische rapporten (tijdschriften): uitgeverij en drukwerk | Statistical reports (periodicals): publishing and printing
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate
36799908. Liquid crystal displays (lcd) | Liquid crystal displays (lcd)
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications

Werken bij CIM CONSULT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIM CONSULT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIM CONSULT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIM CONSULT. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

Zoek naar antwoorden van CIM CONSULT in sociale netwerken
Look for responds of CIM CONSULT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIM CONSULT. Laat een reactie achter voor CIM CONSULT. CIM CONSULT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIM CONSULT. Leave a respond for CIM CONSULT. CIM CONSULT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIM CONSULT op de google maps. Adres en contacten CIM CONSULT
Location of CIM CONSULT on the google maps. Address and contacts of CIM CONSULT

Andere gerelateerde bedrijven als come CIM CONSULT CIM CONSULT: A.STRIPPERS | Europalia | CPAC Europe NV | Rondhout NV | SINT-AUGUSTINUSKLINIEK

Other related companies as CIM CONSULT: A.STRIPPERS | Europalia | CPAC Europe NV | Rondhout NV | SINT-AUGUSTINUSKLINIEK

CIM CONSULT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is CIM CONSULT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283966064. Het bedrijf CIM CONSULT bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 45,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CIM CONSULT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CIM CONSULT is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIM CONSULT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIM CONSULT, openstaande posities, locatie van CIM CONSULT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CIM CONSULT is a company, that was registered 1997 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is CIM CONSULT, company assigned to the tax number BE09283966064. The company CIM CONSULT is located at the address: Antwerpsesteenweg 45,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CIM CONSULT were not found.
The main activity of CIM CONSULT is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CIM CONSULT is not available. You also can look at reviews of CIM CONSULT, open positions, location of CIM CONSULT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIM CONSULT, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIM CONSULT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIM CONSULT, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIM CONSULT, employees, financial statistics.