ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
Private companiesApparel and Accessory Stores • ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

Contactgegevens ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Sint-Martensstraat 29,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 93 23 012 23 93 23

Fax (fax): 012 23 93 23 012 23 93 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
Products information ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

BTW identificatienummer (tax): BE04038269042
Ondernemingsnummer: 5838653564
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
(Get full report from official database of BE for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
Addition kinds of activities for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
603699. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
22990300. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
76290300. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair

Werken bij ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS in sociale netwerken
Look for responds of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Laat een reactie achter voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Leave a respond for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS op de google maps. Adres en contacten ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
Location of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS on the google maps. Address and contacts of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: THIERRY AUTO-AIRCONDITIONING | David I | CELLIER SAINT PAUL | Van Thorre NV | Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone

Other related companies as ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: THIERRY AUTO-AIRCONDITIONING | David I | CELLIER SAINT PAUL | Van Thorre NV | Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone

ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04038269042. Het bedrijf ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS bevindt zich op het adres: Sint-Martensstraat 29,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, openstaande posities, locatie van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is a company, that was registered 1993 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, company assigned to the tax number BE04038269042. The company ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is located at the address: Sint-Martensstraat 29,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS were not found.
The main activity of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is not available. You also can look at reviews of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, open positions, location of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, employees, financial statistics.