Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone
Private companiesApparel and Accessory Stores • Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone

Contactgegevens Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Galerij van de Louizapoort 203 Bus 12,1050, België

Telefoon (phone): 02 513 29 20 02 513 29 20

Fax (fax): 02 513 79 50 02 513 79 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone
Products information Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone

BTW identificatienummer (tax): BE01699279785
Ondernemingsnummer: 5006988525
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone
(Get full report from official database of BE for Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone
Addition kinds of activities for Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone

3441. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
353101. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
563299. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard
51310112. Smalle stoffen | Narrow fabrics
51590201. Chicks | Chicks
57199902. bezems | Brooms

Werken bij Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone in sociale netwerken
Look for responds of Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone. Laat een reactie achter voor Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone. Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone. Leave a respond for Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone. Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone op de google maps. Adres en contacten Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone
Location of Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone on the google maps. Address and contacts of Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone

Andere gerelateerde bedrijven als come Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone: Maison de la Sécurité SPRL | Jadeco BVBA | De Sutter Containerdienst BVBA | Advantage Office | HENRY Mikal

Other related companies as Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone: Maison de la Sécurité SPRL | Jadeco BVBA | De Sutter Containerdienst BVBA | Advantage Office | HENRY Mikal

Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01699279785. Het bedrijf Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone bevindt zich op het adres: Galerij van de Louizapoort 203 Bus 12,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, openstaande posities, locatie van Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone is a company, that was registered 1992 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, company assigned to the tax number BE01699279785. The company Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone is located at the address: Galerij van de Louizapoort 203 Bus 12,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone were not found.
The main activity of Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone is not available. You also can look at reviews of Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, open positions, location of Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fédération Royale Belge de Tennis-Association Francophone, employees, financial statistics.