Alfa-Zet Systems BVBA

Contactgegevens Alfa-Zet Systems BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alfa-Zet Systems BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alfa-Zet Systems BVBA

Regio (region): Heusden-Zolder (Zolder), België

Adres (address): Sint-Jobstraat 49,3550, België

Telefoon (phone): 011 85 87 87 011 85 87 87

Fax (fax): 011 85 87 80 011 85 87 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alfa-Zet Systems BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alfa-Zet Systems BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alfa-Zet Systems BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alfa-Zet Systems BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alfa-Zet Systems BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alfa-Zet Systems BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alfa-Zet Systems BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alfa-Zet Systems BVBA
Products information Alfa-Zet Systems BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01076354980
Ondernemingsnummer: 5935333251
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alfa-Zet Systems BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alfa-Zet Systems BVBA
(Get full report from official database of BE for Alfa-Zet Systems BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alfa-Zet Systems BVBA
Addition kinds of activities for Alfa-Zet Systems BVBA

281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
32740000. Limoen | Lime
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
89990202. Wenskaart schilderij met de hand | Greeting card painting by hand

Werken bij Alfa-Zet Systems BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alfa-Zet Systems BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alfa-Zet Systems BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alfa-Zet Systems BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van Alfa-Zet Systems BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alfa-Zet Systems BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alfa-Zet Systems BVBA. Laat een reactie achter voor Alfa-Zet Systems BVBA. Alfa-Zet Systems BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alfa-Zet Systems BVBA. Leave a respond for Alfa-Zet Systems BVBA. Alfa-Zet Systems BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alfa-Zet Systems BVBA op de google maps. Adres en contacten Alfa-Zet Systems BVBA
Location of Alfa-Zet Systems BVBA on the google maps. Address and contacts of Alfa-Zet Systems BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alfa-Zet Systems BVBA Alfa-Zet Systems BVBA: Van De Cappelle F & Zn NV | AUTOPARTS DE BRUYN NV | De Koning Verzekeringen NV | INAISE AISBL | Personal Printing

Other related companies as Alfa-Zet Systems BVBA: Van De Cappelle F & Zn NV | AUTOPARTS DE BRUYN NV | De Koning Verzekeringen NV | INAISE AISBL | Personal Printing

Alfa-Zet Systems BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder (Zolder), België. De volledige naam van het bedrijf is Alfa-Zet Systems BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01076354980. Het bedrijf Alfa-Zet Systems BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Jobstraat 49,3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alfa-Zet Systems BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alfa-Zet Systems BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alfa-Zet Systems BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alfa-Zet Systems BVBA, openstaande posities, locatie van Alfa-Zet Systems BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alfa-Zet Systems BVBA is a company, that was registered 2011 in Heusden-Zolder (Zolder) region, Belgium. Full name of company is Alfa-Zet Systems BVBA, company assigned to the tax number BE01076354980. The company Alfa-Zet Systems BVBA is located at the address: Sint-Jobstraat 49,3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alfa-Zet Systems BVBA were not found.
The main activity of Alfa-Zet Systems BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alfa-Zet Systems BVBA is not available. You also can look at reviews of Alfa-Zet Systems BVBA, open positions, location of Alfa-Zet Systems BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alfa-Zet Systems BVBA, Heusden-Zolder (Zolder): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alfa-Zet Systems BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alfa-Zet Systems BVBA, Heusden-Zolder (Zolder): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alfa-Zet Systems BVBA, employees, financial statistics.