Van De Cappelle F & Zn NV

Contactgegevens Van De Cappelle F & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van De Cappelle F & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van De Cappelle F & Zn NV

Regio (region): Gent (Drongen), België

Adres (address): Noordgijzelstraat 43,9031, België

Telefoon (phone): 09 226 70 39 09 226 70 39

Fax (fax): 09 226 14 11 09 226 14 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van De Cappelle F & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van De Cappelle F & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van De Cappelle F & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van De Cappelle F & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van De Cappelle F & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van De Cappelle F & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van De Cappelle F & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van De Cappelle F & Zn NV
Products information Van De Cappelle F & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE09686614990
Ondernemingsnummer: 9813781738
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van De Cappelle F & Zn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van De Cappelle F & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Van De Cappelle F & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van De Cappelle F & Zn NV
Addition kinds of activities for Van De Cappelle F & Zn NV

472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
508803. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
25910102. Schaduw trekt, raam | Shade pulls, window
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
37959901. Amfibische tanks, militairen | Amphibian tanks, military
75380101. Dieselmotor reparatie: auto | Diesel engine repair: automotive

Werken bij Van De Cappelle F & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van De Cappelle F & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van De Cappelle F & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van De Cappelle F & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van Van De Cappelle F & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Van De Cappelle F & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van De Cappelle F & Zn NV. Laat een reactie achter voor Van De Cappelle F & Zn NV. Van De Cappelle F & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van De Cappelle F & Zn NV. Leave a respond for Van De Cappelle F & Zn NV. Van De Cappelle F & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van De Cappelle F & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Van De Cappelle F & Zn NV
Location of Van De Cappelle F & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Van De Cappelle F & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van De Cappelle F & Zn NV Van De Cappelle F & Zn NV: European Architects & Partners | KISS Computerfood BVBA | Van Belleghem | U.C.A. BVBA | Vabo B.V.B.A.

Other related companies as Van De Cappelle F & Zn NV: European Architects & Partners | KISS Computerfood BVBA | Van Belleghem | U.C.A. BVBA | Vabo B.V.B.A.

Van De Cappelle F & Zn NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Gent (Drongen), België. De volledige naam van het bedrijf is Van De Cappelle F & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09686614990. Het bedrijf Van De Cappelle F & Zn NV bevindt zich op het adres: Noordgijzelstraat 43,9031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van De Cappelle F & Zn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van De Cappelle F & Zn NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van De Cappelle F & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van De Cappelle F & Zn NV, openstaande posities, locatie van Van De Cappelle F & Zn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van De Cappelle F & Zn NV is a company, that was registered 1994 in Gent (Drongen) region, Belgium. Full name of company is Van De Cappelle F & Zn NV, company assigned to the tax number BE09686614990. The company Van De Cappelle F & Zn NV is located at the address: Noordgijzelstraat 43,9031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van De Cappelle F & Zn NV were not found.
The main activity of Van De Cappelle F & Zn NV is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van De Cappelle F & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Van De Cappelle F & Zn NV, open positions, location of Van De Cappelle F & Zn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van De Cappelle F & Zn NV, Gent (Drongen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van De Cappelle F & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van De Cappelle F & Zn NV, Gent (Drongen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van De Cappelle F & Zn NV, employees, financial statistics.