AUTOPARTS DE BRUYN NV

Contactgegevens AUTOPARTS DE BRUYN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOPARTS DE BRUYN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOPARTS DE BRUYN NV

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Claessensstraat 27-41,1020, België

Telefoon (phone): 02 426 21 05 02 426 21 05

Fax (fax): 02 426 72 89 02 426 72 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOPARTS DE BRUYN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOPARTS DE BRUYN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOPARTS DE BRUYN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOPARTS DE BRUYN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOPARTS DE BRUYN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOPARTS DE BRUYN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOPARTS DE BRUYN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOPARTS DE BRUYN NV
Products information AUTOPARTS DE BRUYN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06521728515
Ondernemingsnummer: 9589935302
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AUTOPARTS DE BRUYN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOPARTS DE BRUYN NV
(Get full report from official database of BE for AUTOPARTS DE BRUYN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOPARTS DE BRUYN NV
Addition kinds of activities for AUTOPARTS DE BRUYN NV

653101. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
20150902. Frankfurters, gevogelte | Frankfurters, poultry
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves
38610108. Metaalgezondheidsgevoelig doek of papier, fotografisch | Metallic emulsion sensitized cloth or paper, photographic
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
42129905. Dumperauto's | Dump truck haulage
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation

Werken bij AUTOPARTS DE BRUYN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOPARTS DE BRUYN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOPARTS DE BRUYN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOPARTS DE BRUYN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van AUTOPARTS DE BRUYN NV in sociale netwerken
Look for responds of AUTOPARTS DE BRUYN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOPARTS DE BRUYN NV. Laat een reactie achter voor AUTOPARTS DE BRUYN NV. AUTOPARTS DE BRUYN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOPARTS DE BRUYN NV. Leave a respond for AUTOPARTS DE BRUYN NV. AUTOPARTS DE BRUYN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOPARTS DE BRUYN NV op de google maps. Adres en contacten AUTOPARTS DE BRUYN NV
Location of AUTOPARTS DE BRUYN NV on the google maps. Address and contacts of AUTOPARTS DE BRUYN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOPARTS DE BRUYN NV AUTOPARTS DE BRUYN NV: M.L.E. Consulting SPRL | DUMONCEAU F | Grauwmans Prints B.V.B.A. | Impuls Data Systems N.V. | AD TECHNICS

Other related companies as AUTOPARTS DE BRUYN NV: M.L.E. Consulting SPRL | DUMONCEAU F | Grauwmans Prints B.V.B.A. | Impuls Data Systems N.V. | AD TECHNICS

AUTOPARTS DE BRUYN NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOPARTS DE BRUYN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06521728515. Het bedrijf AUTOPARTS DE BRUYN NV bevindt zich op het adres: Claessensstraat 27-41,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 570,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AUTOPARTS DE BRUYN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOPARTS DE BRUYN NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOPARTS DE BRUYN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOPARTS DE BRUYN NV, openstaande posities, locatie van AUTOPARTS DE BRUYN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOPARTS DE BRUYN NV is a company, that was registered 1999 in Brussel region, Belgium. Full name of company is AUTOPARTS DE BRUYN NV, company assigned to the tax number BE06521728515. The company AUTOPARTS DE BRUYN NV is located at the address: Claessensstraat 27-41,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 570,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AUTOPARTS DE BRUYN NV were not found.
The main activity of AUTOPARTS DE BRUYN NV is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOPARTS DE BRUYN NV is not available. You also can look at reviews of AUTOPARTS DE BRUYN NV, open positions, location of AUTOPARTS DE BRUYN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOPARTS DE BRUYN NV, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOPARTS DE BRUYN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOPARTS DE BRUYN NV, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOPARTS DE BRUYN NV, employees, financial statistics.