C.I.A. Informatique SA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • C.I.A. Informatique SA
Private companiesApparel and Accessory Stores • C.I.A. Informatique SA

Contactgegevens C.I.A. Informatique SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.I.A. Informatique SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.I.A. Informatique SA

Regio (region): Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien), België

Adres (address): Place Cousin 4,7190, België

Telefoon (phone): 067 48 52 58; 067 49 12 21 067 48 52 58; 067 49 12 21

Fax (fax): 067 48 52 58 067 48 52 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.I.A. Informatique SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.I.A. Informatique SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.I.A. Informatique SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.I.A. Informatique SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.I.A. Informatique SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.I.A. Informatique SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.I.A. Informatique SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.I.A. Informatique SA
Products information C.I.A. Informatique SA

BTW identificatienummer (tax): BE03259063720
Ondernemingsnummer: 3146728515
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in C.I.A. Informatique SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.I.A. Informatique SA
(Get full report from official database of BE for C.I.A. Informatique SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.I.A. Informatique SA
Addition kinds of activities for C.I.A. Informatique SA

20999921. Azijn | Vinegar
31110702. Roller leer | Roller leather
32819902. Kalksteen, gesneden en gevormd | Limestone, cut and shaped
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service
95310404. Behuisingsprogramma's, lokale overheid | Housing programs, local government

Werken bij C.I.A. Informatique SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.I.A. Informatique SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.I.A. Informatique SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.I.A. Informatique SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

Zoek naar antwoorden van C.I.A. Informatique SA in sociale netwerken
Look for responds of C.I.A. Informatique SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.I.A. Informatique SA. Laat een reactie achter voor C.I.A. Informatique SA. C.I.A. Informatique SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.I.A. Informatique SA. Leave a respond for C.I.A. Informatique SA. C.I.A. Informatique SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.I.A. Informatique SA op de google maps. Adres en contacten C.I.A. Informatique SA
Location of C.I.A. Informatique SA on the google maps. Address and contacts of C.I.A. Informatique SA

Andere gerelateerde bedrijven als come C.I.A. Informatique SA C.I.A. Informatique SA: Bielen Pierre | A Worldnet-Fiber NV | Guntro's Partyland | Magnus Bouchons | PMC Productions B.V.B.A.

Other related companies as C.I.A. Informatique SA: Bielen Pierre | A Worldnet-Fiber NV | Guntro's Partyland | Magnus Bouchons | PMC Productions B.V.B.A.

C.I.A. Informatique SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien), België. De volledige naam van het bedrijf is C.I.A. Informatique SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03259063720. Het bedrijf C.I.A. Informatique SA bevindt zich op het adres: Place Cousin 4,7190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 283,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in C.I.A. Informatique SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.I.A. Informatique SA is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.I.A. Informatique SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.I.A. Informatique SA, openstaande posities, locatie van C.I.A. Informatique SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.I.A. Informatique SA is a company, that was registered 1992 in Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien) region, Belgium. Full name of company is C.I.A. Informatique SA, company assigned to the tax number BE03259063720. The company C.I.A. Informatique SA is located at the address: Place Cousin 4,7190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 283,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in C.I.A. Informatique SA were not found.
The main activity of C.I.A. Informatique SA is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.I.A. Informatique SA is not available. You also can look at reviews of C.I.A. Informatique SA, open positions, location of C.I.A. Informatique SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.I.A. Informatique SA, Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.I.A. Informatique SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.I.A. Informatique SA, Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.I.A. Informatique SA, employees, financial statistics.