A Worldnet-Fiber NV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • A Worldnet-Fiber NV

Contactgegevens A Worldnet-Fiber NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Worldnet-Fiber NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Worldnet-Fiber NV

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Rochuslei 15,2930, België

Telefoon (phone): 03 605 78 65 03 605 78 65

Fax (fax): 03 605 78 68 03 605 78 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Worldnet-Fiber NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Worldnet-Fiber NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Worldnet-Fiber NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Worldnet-Fiber NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Worldnet-Fiber NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Worldnet-Fiber NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Worldnet-Fiber NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Worldnet-Fiber NV
Products information A Worldnet-Fiber NV

BTW identificatienummer (tax): BE08602813720
Ondernemingsnummer: 2865478515
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A Worldnet-Fiber NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Worldnet-Fiber NV
(Get full report from official database of BE for A Worldnet-Fiber NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Worldnet-Fiber NV
Addition kinds of activities for A Worldnet-Fiber NV

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
25150302. Bankbedden (converteerbare banken) | Sofa beds (convertible sofas)
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
37140207. Aandrijfassen, motorvoertuig | Drive shafts, motor vehicle
50849912. Veiligheids uitrusting | Safety equipment
59639901. colporteurs | Canvassers
79991507. Observatie toren operatie | Observation tower operation

Werken bij A Worldnet-Fiber NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Worldnet-Fiber NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Worldnet-Fiber NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Worldnet-Fiber NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

Zoek naar antwoorden van A Worldnet-Fiber NV in sociale netwerken
Look for responds of A Worldnet-Fiber NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Worldnet-Fiber NV. Laat een reactie achter voor A Worldnet-Fiber NV. A Worldnet-Fiber NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Worldnet-Fiber NV. Leave a respond for A Worldnet-Fiber NV. A Worldnet-Fiber NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Worldnet-Fiber NV op de google maps. Adres en contacten A Worldnet-Fiber NV
Location of A Worldnet-Fiber NV on the google maps. Address and contacts of A Worldnet-Fiber NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A Worldnet-Fiber NV A Worldnet-Fiber NV: Terratrans | Sigma-Electronics | Desmet Elektro BVBA | Euro Rent Brussels SA | ANTARTICA

Other related companies as A Worldnet-Fiber NV: Terratrans | Sigma-Electronics | Desmet Elektro BVBA | Euro Rent Brussels SA | ANTARTICA

A Worldnet-Fiber NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is A Worldnet-Fiber NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602813720. Het bedrijf A Worldnet-Fiber NV bevindt zich op het adres: Rochuslei 15,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A Worldnet-Fiber NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Worldnet-Fiber NV is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Worldnet-Fiber NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Worldnet-Fiber NV, openstaande posities, locatie van A Worldnet-Fiber NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Worldnet-Fiber NV is a company, that was registered 2008 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is A Worldnet-Fiber NV, company assigned to the tax number BE08602813720. The company A Worldnet-Fiber NV is located at the address: Rochuslei 15,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A Worldnet-Fiber NV were not found.
The main activity of A Worldnet-Fiber NV is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A Worldnet-Fiber NV is not available. You also can look at reviews of A Worldnet-Fiber NV, open positions, location of A Worldnet-Fiber NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Worldnet-Fiber NV, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Worldnet-Fiber NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Worldnet-Fiber NV, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Worldnet-Fiber NV, employees, financial statistics.