HIGHTECH COMPUTER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • HIGHTECH COMPUTER
Private companiesWater Transportation • HIGHTECH COMPUTER

Contactgegevens HIGHTECH COMPUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HIGHTECH COMPUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HIGHTECH COMPUTER

Regio (region): Aubange (Athus), België

Adres (address): Rue de Rodange 21-23,6791, België

Telefoon (phone): 063 38 10 78 063 38 10 78

Fax (fax): 063 38 10 79 063 38 10 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HIGHTECH COMPUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HIGHTECH COMPUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HIGHTECH COMPUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HIGHTECH COMPUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HIGHTECH COMPUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HIGHTECH COMPUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HIGHTECH COMPUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HIGHTECH COMPUTER
Products information HIGHTECH COMPUTER

BTW identificatienummer (tax): BE03355194091
Ondernemingsnummer: 9059020996
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HIGHTECH COMPUTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HIGHTECH COMPUTER
(Get full report from official database of BE for HIGHTECH COMPUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HIGHTECH COMPUTER
Addition kinds of activities for HIGHTECH COMPUTER

3547. Molen machines | Rolling mill machinery
01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
25110602. Console tafels: hout | Console tables: wood
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
36340312. Radiatoren, elektrisch | Radiators, electric
36519902. Huishoudelijke entertainmentapparatuur, elektronisch, nec | Home entertainment equipment, electronic, nec
67329903. Religieus vertrouwen management | Religious trust management
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services

Werken bij HIGHTECH COMPUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HIGHTECH COMPUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HIGHTECH COMPUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HIGHTECH COMPUTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Kamermeisje / Kamerjongen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MONTOVANI

    Type: Studentenjob

    De kamers en de algemene delen van het hotel proper maken.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van HIGHTECH COMPUTER in sociale netwerken
Look for responds of HIGHTECH COMPUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HIGHTECH COMPUTER. Laat een reactie achter voor HIGHTECH COMPUTER. HIGHTECH COMPUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HIGHTECH COMPUTER. Leave a respond for HIGHTECH COMPUTER. HIGHTECH COMPUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HIGHTECH COMPUTER op de google maps. Adres en contacten HIGHTECH COMPUTER
Location of HIGHTECH COMPUTER on the google maps. Address and contacts of HIGHTECH COMPUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come HIGHTECH COMPUTER HIGHTECH COMPUTER: Maris Technics | ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS | Brouwerij Van Goethem | Kontekst | BAS CONTRACTING NV

Other related companies as HIGHTECH COMPUTER: Maris Technics | ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS | Brouwerij Van Goethem | Kontekst | BAS CONTRACTING NV

HIGHTECH COMPUTER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Aubange (Athus), België. De volledige naam van het bedrijf is HIGHTECH COMPUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03355194091. Het bedrijf HIGHTECH COMPUTER bevindt zich op het adres: Rue de Rodange 21-23,6791. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 641,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HIGHTECH COMPUTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HIGHTECH COMPUTER is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HIGHTECH COMPUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HIGHTECH COMPUTER, openstaande posities, locatie van HIGHTECH COMPUTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HIGHTECH COMPUTER is a company, that was registered 2007 in Aubange (Athus) region, Belgium. Full name of company is HIGHTECH COMPUTER, company assigned to the tax number BE03355194091. The company HIGHTECH COMPUTER is located at the address: Rue de Rodange 21-23,6791. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 641,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HIGHTECH COMPUTER were not found.
The main activity of HIGHTECH COMPUTER is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HIGHTECH COMPUTER is not available. You also can look at reviews of HIGHTECH COMPUTER, open positions, location of HIGHTECH COMPUTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HIGHTECH COMPUTER, Aubange (Athus): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HIGHTECH COMPUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HIGHTECH COMPUTER, Aubange (Athus): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HIGHTECH COMPUTER, employees, financial statistics.