ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS
Private companiesWater Transportation • ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS

Contactgegevens ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Weg naar As 160 Bus 2,3600, België

Telefoon (phone): 089 30 72 39 089 30 72 39

Fax (fax): 089 30 72 41 089 30 72 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS
Products information ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS
(Get full report from official database of BE for ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS
Addition kinds of activities for ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS

752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
922400. Brandbescherming | Fire protection
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
38519900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
79910300. Oefenfaciliteiten | Exercise facilities

Werken bij ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS in sociale netwerken
Look for responds of ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS. Laat een reactie achter voor ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS. ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS. Leave a respond for ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS. ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS op de google maps. Adres en contacten ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS
Location of ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS on the google maps. Address and contacts of ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS: Joosten Eva | Vanmelle Printing | Confituur | Kreatief | Fondation Rurale de Wallonie

Other related companies as ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS: Joosten Eva | Vanmelle Printing | Confituur | Kreatief | Fondation Rurale de Wallonie

ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS bevindt zich op het adres: Weg naar As 160 Bus 2,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, openstaande posities, locatie van ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS is a company, that was registered 2007 in Genk region, Belgium. Full name of company is ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, company assigned to the tax number BE05420623779. The company ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS is located at the address: Weg naar As 160 Bus 2,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS were not found.
The main activity of ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS is not available. You also can look at reviews of ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, open positions, location of ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORTHOMED bvba-MARTINA LEMMENS, employees, financial statistics.