Maris Technics

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Maris Technics

Contactgegevens Maris Technics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maris Technics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maris Technics

Regio (region): Heusden-Zolder (Heusden), België

Adres (address): Lochtemanweg 122,3550, België

Telefoon (phone): 011 43 22 40 011 43 22 40

Fax (fax): 011 43 68 30 011 43 68 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maris Technics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maris Technics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maris Technics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maris Technics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maris Technics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maris Technics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maris Technics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maris Technics
Products information Maris Technics

BTW identificatienummer (tax): BE08920867919
Ondernemingsnummer: 8129577636
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Maris Technics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maris Technics
(Get full report from official database of BE for Maris Technics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maris Technics
Addition kinds of activities for Maris Technics

0212. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
275209. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
23290205. Jassen (suède, lederen, etc.), sport: mannen en jongens ' | Jackets (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
28699926. Weekmakers, organisch: cyclisch en acyclisch | Plasticizers, organic: cyclic and acyclic
36999908. Maser apparatuur | Maser equipment
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
39990801. Kralen, niet gemonteerd | Beads, unassembled
73350000. Commerciële fotografie | Commercial photography

Werken bij Maris Technics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maris Technics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maris Technics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maris Technics. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Lasser (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van Maris Technics in sociale netwerken
Look for responds of Maris Technics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maris Technics. Laat een reactie achter voor Maris Technics. Maris Technics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maris Technics. Leave a respond for Maris Technics. Maris Technics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maris Technics op de google maps. Adres en contacten Maris Technics
Location of Maris Technics on the google maps. Address and contacts of Maris Technics

Andere gerelateerde bedrijven als come Maris Technics Maris Technics: J C L ENTREPRISE SPRL | NEC SPRL | InduTec ASBL | First Packers | Medecins Sans Frontieres International

Other related companies as Maris Technics: J C L ENTREPRISE SPRL | NEC SPRL | InduTec ASBL | First Packers | Medecins Sans Frontieres International

Maris Technics is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder (Heusden), België. De volledige naam van het bedrijf is Maris Technics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08920867919. Het bedrijf Maris Technics bevindt zich op het adres: Lochtemanweg 122,3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Maris Technics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maris Technics is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maris Technics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maris Technics, openstaande posities, locatie van Maris Technics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maris Technics is a company, that was registered 2005 in Heusden-Zolder (Heusden) region, Belgium. Full name of company is Maris Technics, company assigned to the tax number BE08920867919. The company Maris Technics is located at the address: Lochtemanweg 122,3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Maris Technics were not found.
The main activity of Maris Technics is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Maris Technics is not available. You also can look at reviews of Maris Technics, open positions, location of Maris Technics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maris Technics, Heusden-Zolder (Heusden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maris Technics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maris Technics, Heusden-Zolder (Heusden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maris Technics, employees, financial statistics.