Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company
Private companiesBusiness Services • Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company

Contactgegevens Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kattendijkdok Westkaai 29-30,2000, België

Telefoon (phone): 03 226 02 20 03 226 02 20

Fax (fax): 03 226 34 19 03 226 34 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company
Products information Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company

BTW identificatienummer (tax): BE01146392822
Ondernemingsnummer: 5485717773
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company
(Get full report from official database of BE for Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company
Addition kinds of activities for Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company

8422. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
14990300. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
30691401. Rembanden, rubber | Brake linings, rubber
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
37289911. Zit-ejector apparaten, vliegtuigen | Seat ejector devices, aircraft
37310202. Landing van schepen, bouw en reparatie | Landing ships, building and repairing

Werken bij Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • Dakwerker (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ervaren dakwerkers gezocht m/v je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company in sociale netwerken
Look for responds of Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company. Laat een reactie achter voor Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company. Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company. Leave a respond for Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company. Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company op de google maps. Adres en contacten Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company
Location of Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company on the google maps. Address and contacts of Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company

Andere gerelateerde bedrijven als come Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company: Maes Jan NV | Pixelis | Cecom | aflexa asbl | SCHONE, CONRAD

Other related companies as Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company: Maes Jan NV | Pixelis | Cecom | aflexa asbl | SCHONE, CONRAD

Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01146392822. Het bedrijf Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company bevindt zich op het adres: Kattendijkdok Westkaai 29-30,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, openstaande posities, locatie van Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company is a company, that was registered 2000 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, company assigned to the tax number BE01146392822. The company Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company is located at the address: Kattendijkdok Westkaai 29-30,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company were not found.
The main activity of Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company is not available. You also can look at reviews of Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, open positions, location of Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lammens R-Belgian-Treboro-Trading Company, employees, financial statistics.