SCHONE, CONRAD

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • SCHONE, CONRAD
Private companiesBusiness Services • SCHONE, CONRAD

Contactgegevens SCHONE, CONRAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHONE, CONRAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHONE, CONRAD

Regio (region): BERLIN GERMANY 12555 - BE, België

Adres (address): AM KRUSENICK 32, België

Telefoon (phone): 49 30 6526 4376 49 30 6526 4376

Fax (fax): +32 (68) 853-71-49 +32 (68) 853-71-49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHONE, CONRAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHONE, CONRAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHONE, CONRAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHONE, CONRAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHONE, CONRAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHONE, CONRAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHONE, CONRAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHONE, CONRAD
Products information SCHONE, CONRAD

BTW identificatienummer (tax): BE04811157226
Ondernemingsnummer: 5853485107
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SCHONE, CONRAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHONE, CONRAD
(Get full report from official database of BE for SCHONE, CONRAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHONE, CONRAD
Addition kinds of activities for SCHONE, CONRAD

6519. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
344304. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
762203. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services
28650403. Teer | Tar
34660000. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij SCHONE, CONRAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHONE, CONRAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHONE, CONRAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHONE, CONRAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van SCHONE, CONRAD in sociale netwerken
Look for responds of SCHONE, CONRAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHONE, CONRAD. Laat een reactie achter voor SCHONE, CONRAD. SCHONE, CONRAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHONE, CONRAD. Leave a respond for SCHONE, CONRAD. SCHONE, CONRAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHONE, CONRAD op de google maps. Adres en contacten SCHONE, CONRAD
Location of SCHONE, CONRAD on the google maps. Address and contacts of SCHONE, CONRAD

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHONE, CONRAD SCHONE, CONRAD: THE CONFERENCE COMPANY | p T M NV | Fr. Van den Eynde & Zonen B.V.B.A. | Etablissements BUZUN | MAAS NEOTECH

Other related companies as SCHONE, CONRAD: THE CONFERENCE COMPANY | p T M NV | Fr. Van den Eynde & Zonen B.V.B.A. | Etablissements BUZUN | MAAS NEOTECH

SCHONE, CONRAD is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio BERLIN GERMANY 12555 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHONE, CONRAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04811157226. Het bedrijf SCHONE, CONRAD bevindt zich op het adres: AM KRUSENICK 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 110,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SCHONE, CONRAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHONE, CONRAD is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHONE, CONRAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHONE, CONRAD, openstaande posities, locatie van SCHONE, CONRAD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SCHONE, CONRAD is a company, that was registered 2004 in BERLIN GERMANY 12555 - BE region, Belgium. Full name of company is SCHONE, CONRAD, company assigned to the tax number BE04811157226. The company SCHONE, CONRAD is located at the address: AM KRUSENICK 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 110,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SCHONE, CONRAD were not found.
The main activity of SCHONE, CONRAD is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHONE, CONRAD is not available. You also can look at reviews of SCHONE, CONRAD, open positions, location of SCHONE, CONRAD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHONE, CONRAD, BERLIN GERMANY 12555 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHONE, CONRAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHONE, CONRAD, BERLIN GERMANY 12555 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHONE, CONRAD, employees, financial statistics.