Vandenberg Assurances SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Vandenberg Assurances SPRL
Private companiesBusiness Services • Vandenberg Assurances SPRL

Contactgegevens Vandenberg Assurances SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenberg Assurances SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenberg Assurances SPRL

Regio (region): Jodoigne, België

Adres (address): Chaussée de Tirlemont 132A,1370, België

Telefoon (phone): 010 81 33 77; 010 81 35 35 010 81 33 77; 010 81 35 35

Fax (fax): 010 81 35 35; 010 81 33 77 010 81 35 35; 010 81 33 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenberg Assurances SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenberg Assurances SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenberg Assurances SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenberg Assurances SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenberg Assurances SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenberg Assurances SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenberg Assurances SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenberg Assurances SPRL
Products information Vandenberg Assurances SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05872436523
Ondernemingsnummer: 5605194091
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vandenberg Assurances SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenberg Assurances SPRL
(Get full report from official database of BE for Vandenberg Assurances SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenberg Assurances SPRL
Addition kinds of activities for Vandenberg Assurances SPRL

226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
371403. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
34790210. Galvaniseren van ijzer-, staal- of eindproducten | Galvanizing of iron, steel, or end-formed products
73890406. Handschildering, textiel | Hand painting, textile

Werken bij Vandenberg Assurances SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenberg Assurances SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenberg Assurances SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenberg Assurances SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een bekister / timmerman.  Werven regio Aarschot - Leuven Traditionele bekistingen 

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van Vandenberg Assurances SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Vandenberg Assurances SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenberg Assurances SPRL. Laat een reactie achter voor Vandenberg Assurances SPRL. Vandenberg Assurances SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenberg Assurances SPRL. Leave a respond for Vandenberg Assurances SPRL. Vandenberg Assurances SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenberg Assurances SPRL op de google maps. Adres en contacten Vandenberg Assurances SPRL
Location of Vandenberg Assurances SPRL on the google maps. Address and contacts of Vandenberg Assurances SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenberg Assurances SPRL Vandenberg Assurances SPRL: De Pauw Conteneurs SA | V V S INTERNATIONAL NV | GEBO PUTBORINGEN | Demaitere B.V.B.A. | A.B.P.B

Other related companies as Vandenberg Assurances SPRL: De Pauw Conteneurs SA | V V S INTERNATIONAL NV | GEBO PUTBORINGEN | Demaitere B.V.B.A. | A.B.P.B

Vandenberg Assurances SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Jodoigne, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenberg Assurances SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05872436523. Het bedrijf Vandenberg Assurances SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Tirlemont 132A,1370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vandenberg Assurances SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandenberg Assurances SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenberg Assurances SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenberg Assurances SPRL, openstaande posities, locatie van Vandenberg Assurances SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandenberg Assurances SPRL is a company, that was registered 1992 in Jodoigne region, Belgium. Full name of company is Vandenberg Assurances SPRL, company assigned to the tax number BE05872436523. The company Vandenberg Assurances SPRL is located at the address: Chaussée de Tirlemont 132A,1370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vandenberg Assurances SPRL were not found.
The main activity of Vandenberg Assurances SPRL is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenberg Assurances SPRL is not available. You also can look at reviews of Vandenberg Assurances SPRL, open positions, location of Vandenberg Assurances SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenberg Assurances SPRL, Jodoigne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenberg Assurances SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenberg Assurances SPRL, Jodoigne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenberg Assurances SPRL, employees, financial statistics.