ALPHA MATRIMONIAL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ALPHA MATRIMONIAL
Private companiesBusiness Services • ALPHA MATRIMONIAL

Contactgegevens ALPHA MATRIMONIAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHA MATRIMONIAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHA MATRIMONIAL

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Rue de la Porte-Neuve 10,6700, België

Telefoon (phone): 063 23 52 65 063 23 52 65

Fax (fax): +32 (60) 970-57-70 +32 (60) 970-57-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHA MATRIMONIAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHA MATRIMONIAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHA MATRIMONIAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHA MATRIMONIAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHA MATRIMONIAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHA MATRIMONIAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHA MATRIMONIAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHA MATRIMONIAL
Products information ALPHA MATRIMONIAL

BTW identificatienummer (tax): BE08232025146
Ondernemingsnummer: 5775207519
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALPHA MATRIMONIAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHA MATRIMONIAL
(Get full report from official database of BE for ALPHA MATRIMONIAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHA MATRIMONIAL
Addition kinds of activities for ALPHA MATRIMONIAL

543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
30699906. Brandstoftanks, inklapbaar: rubberen stof | Fuel tanks, collapsible: rubberized fabric
32290503. Tv-buisjes, glas | Tv tube blanks, glass
33560700. zirkonium | Zirconium
34919908. Stoomvallen | Steam traps
50469907. Weegschalen, behalve laboratorium | Scales, except laboratory
50520103. Ijzererts | Iron ore

Werken bij ALPHA MATRIMONIAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHA MATRIMONIAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHA MATRIMONIAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHA MATRIMONIAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van ALPHA MATRIMONIAL in sociale netwerken
Look for responds of ALPHA MATRIMONIAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHA MATRIMONIAL. Laat een reactie achter voor ALPHA MATRIMONIAL. ALPHA MATRIMONIAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHA MATRIMONIAL. Leave a respond for ALPHA MATRIMONIAL. ALPHA MATRIMONIAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHA MATRIMONIAL op de google maps. Adres en contacten ALPHA MATRIMONIAL
Location of ALPHA MATRIMONIAL on the google maps. Address and contacts of ALPHA MATRIMONIAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHA MATRIMONIAL ALPHA MATRIMONIAL: Tijlcars BVBA | MCB BELGIQUE SA | Claeys Computers | Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp | BAB Bamps nv

Other related companies as ALPHA MATRIMONIAL: Tijlcars BVBA | MCB BELGIQUE SA | Claeys Computers | Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp | BAB Bamps nv

ALPHA MATRIMONIAL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHA MATRIMONIAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08232025146. Het bedrijf ALPHA MATRIMONIAL bevindt zich op het adres: Rue de la Porte-Neuve 10,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 235,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALPHA MATRIMONIAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHA MATRIMONIAL is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHA MATRIMONIAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHA MATRIMONIAL, openstaande posities, locatie van ALPHA MATRIMONIAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALPHA MATRIMONIAL is a company, that was registered 1994 in Arlon region, Belgium. Full name of company is ALPHA MATRIMONIAL, company assigned to the tax number BE08232025146. The company ALPHA MATRIMONIAL is located at the address: Rue de la Porte-Neuve 10,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 235,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALPHA MATRIMONIAL were not found.
The main activity of ALPHA MATRIMONIAL is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHA MATRIMONIAL is not available. You also can look at reviews of ALPHA MATRIMONIAL, open positions, location of ALPHA MATRIMONIAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHA MATRIMONIAL, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHA MATRIMONIAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHA MATRIMONIAL, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHA MATRIMONIAL, employees, financial statistics.