Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp
Private companiesBusiness Services • Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp

Contactgegevens Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp

Regio (region): Hamont-Achel (Hamont), België

Adres (address): 't Lo 47,3930, België

Telefoon (phone): 011 44 58 21 011 44 58 21

Fax (fax): 011 44 73 93 011 44 73 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp
Products information Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp

BTW identificatienummer (tax): BE02884429931
Ondernemingsnummer: 8339965820
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp
(Get full report from official database of BE for Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp
Addition kinds of activities for Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
32920101. Dekens, asbest, nec | Blankets, asbestos, nec
87120100. Bouwkunde | Architectural engineering
91210204. Gemeenteraad | Town council

Werken bij Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp in sociale netwerken
Look for responds of Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp. Laat een reactie achter voor Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp. Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp. Leave a respond for Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp. Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp op de google maps. Adres en contacten Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp
Location of Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp on the google maps. Address and contacts of Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp

Andere gerelateerde bedrijven als come Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp: De Boeck Incoming & Events | Claes NV | Voedsel Bank | Kender Thijssen N.V. | trend-rent belgium bvba

Other related companies as Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp: De Boeck Incoming & Events | Claes NV | Voedsel Bank | Kender Thijssen N.V. | trend-rent belgium bvba

Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Hamont), België. De volledige naam van het bedrijf is Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02884429931. Het bedrijf Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp bevindt zich op het adres: 't Lo 47,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, openstaande posities, locatie van Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp is a company, that was registered 2018 in Hamont-Achel (Hamont) region, Belgium. Full name of company is Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, company assigned to the tax number BE02884429931. The company Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp is located at the address: 't Lo 47,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp were not found.
The main activity of Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp is not available. You also can look at reviews of Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, open positions, location of Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, Hamont-Achel (Hamont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, Hamont-Achel (Hamont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp, employees, financial statistics.