Ferme de Grambais

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Ferme de Grambais
Private companiesBusiness Services • Ferme de Grambais

Contactgegevens Ferme de Grambais: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ferme de Grambais: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ferme de Grambais

Regio (region): Nivelles, België

Adres (address): Chaussée de Braine le Comte 102,1400, België

Telefoon (phone): 067 22 01 18 067 22 01 18

Fax (fax): 067 84 13 07 067 84 13 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ferme de Grambais: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ferme de Grambais"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ferme de Grambais"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ferme de Grambais, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ferme de Grambais. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ferme de Grambais, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ferme de Grambais. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ferme de Grambais
Products information Ferme de Grambais

BTW identificatienummer (tax): BE08661590576
Ondernemingsnummer: 7817565917
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ferme de Grambais zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ferme de Grambais
(Get full report from official database of BE for Ferme de Grambais)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ferme de Grambais
Addition kinds of activities for Ferme de Grambais

23919903. Draperies, plastic en textiel: uit gekochte materialen | Draperies, plastic and textile: from purchased materials
28739905. Ureum | Urea
33550102. Spoelen, draadaluminium: gemaakt in walsen | Coils, wire aluminum: made in rolling mills
41110100. Busvervoer | Bus transportation
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order
73610101. Executive plaatsing | Executive placement
82119906. Middelbare school, nec | Secondary school, nec

Werken bij Ferme de Grambais: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ferme de Grambais: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ferme de Grambais. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ferme de Grambais. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Verkoper - verkoopster Vis-afdeling MAKRO Eke voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vis-afdeling bij Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal instaan voor het bedienen van de klanten, klaarzetten van bestellingen, aanvullen van de afdeling, controle op kwaliteit, onderhoud van de afdeling, ...

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

Zoek naar antwoorden van Ferme de Grambais in sociale netwerken
Look for responds of Ferme de Grambais in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ferme de Grambais. Laat een reactie achter voor Ferme de Grambais. Ferme de Grambais bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ferme de Grambais. Leave a respond for Ferme de Grambais. Ferme de Grambais on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ferme de Grambais op de google maps. Adres en contacten Ferme de Grambais
Location of Ferme de Grambais on the google maps. Address and contacts of Ferme de Grambais

Andere gerelateerde bedrijven als come Ferme de Grambais Ferme de Grambais: cottage garden | Vanhauwaert BVBA | Bodecors Paint Trading SPRL | Energa N.V. | Idee Fiks bvba

Other related companies as Ferme de Grambais: cottage garden | Vanhauwaert BVBA | Bodecors Paint Trading SPRL | Energa N.V. | Idee Fiks bvba

Ferme de Grambais is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Nivelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Ferme de Grambais, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08661590576. Het bedrijf Ferme de Grambais bevindt zich op het adres: Chaussée de Braine le Comte 102,1400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ferme de Grambais zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ferme de Grambais is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ferme de Grambais is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ferme de Grambais, openstaande posities, locatie van Ferme de Grambais op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ferme de Grambais is a company, that was registered 2015 in Nivelles region, Belgium. Full name of company is Ferme de Grambais, company assigned to the tax number BE08661590576. The company Ferme de Grambais is located at the address: Chaussée de Braine le Comte 102,1400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ferme de Grambais were not found.
The main activity of Ferme de Grambais is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ferme de Grambais is not available. You also can look at reviews of Ferme de Grambais, open positions, location of Ferme de Grambais on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ferme de Grambais, Nivelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ferme de Grambais, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ferme de Grambais, Nivelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ferme de Grambais, employees, financial statistics.