Bodecors Paint Trading SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Bodecors Paint Trading SPRL
Private companiesBusiness Services • Bodecors Paint Trading SPRL

Contactgegevens Bodecors Paint Trading SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodecors Paint Trading SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodecors Paint Trading SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Richard Vandeveldestraat 138,1030, België

Telefoon (phone): 02 245 49 82 02 245 49 82

Fax (fax): 02 245 17 39 02 245 17 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodecors Paint Trading SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodecors Paint Trading SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodecors Paint Trading SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodecors Paint Trading SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodecors Paint Trading SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodecors Paint Trading SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodecors Paint Trading SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodecors Paint Trading SPRL
Products information Bodecors Paint Trading SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bodecors Paint Trading SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodecors Paint Trading SPRL
(Get full report from official database of BE for Bodecors Paint Trading SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodecors Paint Trading SPRL
Addition kinds of activities for Bodecors Paint Trading SPRL

287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
17310304. Installatie van telefoon- en telefoonapparatuur | Telephone and telephone equipment installation
20210000. Creamery boter | Creamery butter
36630106. Marine radio communicatie apparatuur | Marine radio communications equipment
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried

Werken bij Bodecors Paint Trading SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodecors Paint Trading SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodecors Paint Trading SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodecors Paint Trading SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • Brainbridge - Information Risk Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.      Responsibilities  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with the client's Risk Managment methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritization for the deployment of the client his security initiatives.   Technical skills Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organizes, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance: Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, SANS Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments, and managing targeted risk remediation activities.

Zoek naar antwoorden van Bodecors Paint Trading SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bodecors Paint Trading SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodecors Paint Trading SPRL. Laat een reactie achter voor Bodecors Paint Trading SPRL. Bodecors Paint Trading SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodecors Paint Trading SPRL. Leave a respond for Bodecors Paint Trading SPRL. Bodecors Paint Trading SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodecors Paint Trading SPRL op de google maps. Adres en contacten Bodecors Paint Trading SPRL
Location of Bodecors Paint Trading SPRL on the google maps. Address and contacts of Bodecors Paint Trading SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodecors Paint Trading SPRL Bodecors Paint Trading SPRL: EVEREST COMMUNICATION-BISSOT | F.R.S. | Van Roosbroeck BVBA | ERASMUSHOGESCHOOL | PEC N.V.

Other related companies as Bodecors Paint Trading SPRL: EVEREST COMMUNICATION-BISSOT | F.R.S. | Van Roosbroeck BVBA | ERASMUSHOGESCHOOL | PEC N.V.

Bodecors Paint Trading SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Bodecors Paint Trading SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf Bodecors Paint Trading SPRL bevindt zich op het adres: Richard Vandeveldestraat 138,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bodecors Paint Trading SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bodecors Paint Trading SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodecors Paint Trading SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodecors Paint Trading SPRL, openstaande posities, locatie van Bodecors Paint Trading SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bodecors Paint Trading SPRL is a company, that was registered 2010 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Bodecors Paint Trading SPRL, company assigned to the tax number BE01098052978. The company Bodecors Paint Trading SPRL is located at the address: Richard Vandeveldestraat 138,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bodecors Paint Trading SPRL were not found.
The main activity of Bodecors Paint Trading SPRL is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodecors Paint Trading SPRL is not available. You also can look at reviews of Bodecors Paint Trading SPRL, open positions, location of Bodecors Paint Trading SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodecors Paint Trading SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodecors Paint Trading SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodecors Paint Trading SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodecors Paint Trading SPRL, employees, financial statistics.