RIMBAUT CONSTRUCTIONS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • RIMBAUT CONSTRUCTIONS
Private companiesBusiness Services • RIMBAUT CONSTRUCTIONS

Contactgegevens RIMBAUT CONSTRUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIMBAUT CONSTRUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIMBAUT CONSTRUCTIONS

Regio (region): Ronse, België

Adres (address): Oude Leuzesesteenweg 417,9600, België

Telefoon (phone): 055 20 87 55 055 20 87 55

Fax (fax): 055 21 35 46 055 21 35 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIMBAUT CONSTRUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIMBAUT CONSTRUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIMBAUT CONSTRUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIMBAUT CONSTRUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIMBAUT CONSTRUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIMBAUT CONSTRUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIMBAUT CONSTRUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIMBAUT CONSTRUCTIONS
Products information RIMBAUT CONSTRUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE06104522705
Ondernemingsnummer: 5350585937
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in RIMBAUT CONSTRUCTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIMBAUT CONSTRUCTIONS
(Get full report from official database of BE for RIMBAUT CONSTRUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIMBAUT CONSTRUCTIONS
Addition kinds of activities for RIMBAUT CONSTRUCTIONS

221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
39530104. Nummerstempels, hand: rubber of metaal | Numbering stamps, hand: rubber or metal
50820405. Steengroeve machines en uitrusting | Quarrying machinery and equipment
54990200. Drankwinkels | Beverage stores

Werken bij RIMBAUT CONSTRUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIMBAUT CONSTRUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIMBAUT CONSTRUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIMBAUT CONSTRUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van RIMBAUT CONSTRUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of RIMBAUT CONSTRUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIMBAUT CONSTRUCTIONS. Laat een reactie achter voor RIMBAUT CONSTRUCTIONS. RIMBAUT CONSTRUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIMBAUT CONSTRUCTIONS. Leave a respond for RIMBAUT CONSTRUCTIONS. RIMBAUT CONSTRUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIMBAUT CONSTRUCTIONS op de google maps. Adres en contacten RIMBAUT CONSTRUCTIONS
Location of RIMBAUT CONSTRUCTIONS on the google maps. Address and contacts of RIMBAUT CONSTRUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come RIMBAUT CONSTRUCTIONS RIMBAUT CONSTRUCTIONS: Pollyn Marcel | De Mild E BVBA | Athex BVBA | Hof van Nazareth | Jerry Neeckx

Other related companies as RIMBAUT CONSTRUCTIONS: Pollyn Marcel | De Mild E BVBA | Athex BVBA | Hof van Nazareth | Jerry Neeckx

RIMBAUT CONSTRUCTIONS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ronse, België. De volledige naam van het bedrijf is RIMBAUT CONSTRUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06104522705. Het bedrijf RIMBAUT CONSTRUCTIONS bevindt zich op het adres: Oude Leuzesesteenweg 417,9600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in RIMBAUT CONSTRUCTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIMBAUT CONSTRUCTIONS is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIMBAUT CONSTRUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIMBAUT CONSTRUCTIONS, openstaande posities, locatie van RIMBAUT CONSTRUCTIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RIMBAUT CONSTRUCTIONS is a company, that was registered 1992 in Ronse region, Belgium. Full name of company is RIMBAUT CONSTRUCTIONS, company assigned to the tax number BE06104522705. The company RIMBAUT CONSTRUCTIONS is located at the address: Oude Leuzesesteenweg 417,9600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in RIMBAUT CONSTRUCTIONS were not found.
The main activity of RIMBAUT CONSTRUCTIONS is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RIMBAUT CONSTRUCTIONS is not available. You also can look at reviews of RIMBAUT CONSTRUCTIONS, open positions, location of RIMBAUT CONSTRUCTIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIMBAUT CONSTRUCTIONS, Ronse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIMBAUT CONSTRUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIMBAUT CONSTRUCTIONS, Ronse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIMBAUT CONSTRUCTIONS, employees, financial statistics.