Pollyn Marcel

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Pollyn Marcel
Private companiesBusiness Services • Pollyn Marcel

Contactgegevens Pollyn Marcel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pollyn Marcel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pollyn Marcel

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Majoor Charles Claserstraat 8 Bus 7,9300, België

Telefoon (phone): 053 77 02 22 053 77 02 22

Fax (fax): +32 (87) 878-14-19 +32 (87) 878-14-19

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pollyn Marcel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pollyn Marcel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pollyn Marcel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pollyn Marcel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pollyn Marcel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pollyn Marcel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pollyn Marcel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pollyn Marcel
Products information Pollyn Marcel

BTW identificatienummer (tax): BE08324310302
Ondernemingsnummer: 4971008300
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pollyn Marcel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pollyn Marcel
(Get full report from official database of BE for Pollyn Marcel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pollyn Marcel
Addition kinds of activities for Pollyn Marcel

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
28330300. antibiotica | Antibiotics
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
28699913. Ddt, technisch | Ddt, technical
34969904. Betonversterkende gaas en draad | Concrete reinforcing mesh and wire
51549900. Vee, nec | Livestock, nec
51720205. Service station leveringen, petroleum | Service station supplies, petroleum
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance
79220500. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services
82990504. Lezen school, inclusief snelheid lezen | Reading school, including speed reading

Werken bij Pollyn Marcel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pollyn Marcel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pollyn Marcel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pollyn Marcel. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Pollyn Marcel in sociale netwerken
Look for responds of Pollyn Marcel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pollyn Marcel. Laat een reactie achter voor Pollyn Marcel. Pollyn Marcel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pollyn Marcel. Leave a respond for Pollyn Marcel. Pollyn Marcel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pollyn Marcel op de google maps. Adres en contacten Pollyn Marcel
Location of Pollyn Marcel on the google maps. Address and contacts of Pollyn Marcel

Andere gerelateerde bedrijven als come Pollyn Marcel Pollyn Marcel: Maggio-Feys | COSYNS KEUKENINRICHTING BVBA | CONTAINERS VAN ROY | SLT SPRLU | Walraven B.V.B.A.

Other related companies as Pollyn Marcel: Maggio-Feys | COSYNS KEUKENINRICHTING BVBA | CONTAINERS VAN ROY | SLT SPRLU | Walraven B.V.B.A.

Pollyn Marcel is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Pollyn Marcel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08324310302. Het bedrijf Pollyn Marcel bevindt zich op het adres: Majoor Charles Claserstraat 8 Bus 7,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pollyn Marcel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pollyn Marcel is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pollyn Marcel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pollyn Marcel, openstaande posities, locatie van Pollyn Marcel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Pollyn Marcel is a company, that was registered 2015 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Pollyn Marcel, company assigned to the tax number BE08324310302. The company Pollyn Marcel is located at the address: Majoor Charles Claserstraat 8 Bus 7,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pollyn Marcel were not found.
The main activity of Pollyn Marcel is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pollyn Marcel is not available. You also can look at reviews of Pollyn Marcel, open positions, location of Pollyn Marcel on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pollyn Marcel, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pollyn Marcel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pollyn Marcel, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pollyn Marcel, employees, financial statistics.