Bauwelinck-Haircap

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Bauwelinck-Haircap
Private companiesDepository Institutions • Bauwelinck-Haircap

Contactgegevens Bauwelinck-Haircap: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bauwelinck-Haircap: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bauwelinck-Haircap

Regio (region): Kruibeke, België

Adres (address): Haagstraat 2B,9150, België

Telefoon (phone): 03 774 26 00 03 774 26 00

Fax (fax): 03 774 33 61 03 774 33 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bauwelinck-Haircap: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bauwelinck-Haircap"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bauwelinck-Haircap"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bauwelinck-Haircap, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bauwelinck-Haircap. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bauwelinck-Haircap, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bauwelinck-Haircap. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bauwelinck-Haircap
Products information Bauwelinck-Haircap

BTW identificatienummer (tax): BE07417938232
Ondernemingsnummer: 7083679199
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bauwelinck-Haircap zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bauwelinck-Haircap
(Get full report from official database of BE for Bauwelinck-Haircap)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bauwelinck-Haircap
Addition kinds of activities for Bauwelinck-Haircap

964199. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec
22119923. Paraplu doek, katoen | Umbrella cloth, cotton
27410302. Directories, nec: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, nec: publishing only, not printed on site
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
38250319. Potentiometrische instrumenten, behalve industriële procestype | Potentiometric instruments, except industrial process type
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
41190103. Limousine verhuur, met chauffeur | Limousine rental, with driver

Werken bij Bauwelinck-Haircap: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bauwelinck-Haircap: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bauwelinck-Haircap. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bauwelinck-Haircap. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van Bauwelinck-Haircap in sociale netwerken
Look for responds of Bauwelinck-Haircap in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bauwelinck-Haircap. Laat een reactie achter voor Bauwelinck-Haircap. Bauwelinck-Haircap bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bauwelinck-Haircap. Leave a respond for Bauwelinck-Haircap. Bauwelinck-Haircap on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bauwelinck-Haircap op de google maps. Adres en contacten Bauwelinck-Haircap
Location of Bauwelinck-Haircap on the google maps. Address and contacts of Bauwelinck-Haircap

Andere gerelateerde bedrijven als come Bauwelinck-Haircap Bauwelinck-Haircap: PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) | DELPERDANGE LAURENT | Capiau Projects | De Rooster N.V. | Cours Scientifique Supérieur

Other related companies as Bauwelinck-Haircap: PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) | DELPERDANGE LAURENT | Capiau Projects | De Rooster N.V. | Cours Scientifique Supérieur

Bauwelinck-Haircap is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Kruibeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Bauwelinck-Haircap, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07417938232. Het bedrijf Bauwelinck-Haircap bevindt zich op het adres: Haagstraat 2B,9150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 731,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bauwelinck-Haircap zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bauwelinck-Haircap is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bauwelinck-Haircap is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bauwelinck-Haircap, openstaande posities, locatie van Bauwelinck-Haircap op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bauwelinck-Haircap is a company, that was registered 2015 in Kruibeke region, Belgium. Full name of company is Bauwelinck-Haircap, company assigned to the tax number BE07417938232. The company Bauwelinck-Haircap is located at the address: Haagstraat 2B,9150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 731,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bauwelinck-Haircap were not found.
The main activity of Bauwelinck-Haircap is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bauwelinck-Haircap is not available. You also can look at reviews of Bauwelinck-Haircap, open positions, location of Bauwelinck-Haircap on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bauwelinck-Haircap, Kruibeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bauwelinck-Haircap, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bauwelinck-Haircap, Kruibeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bauwelinck-Haircap, employees, financial statistics.