PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
Private companiesDepository Institutions • PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

Contactgegevens PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): address, phone, fax, email, website, opening hours

PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

Regio (region): Sint-Gillis-Waas, België

Adres (address): Expressweg,9170, België

Telefoon (phone): 070 22 21 21 070 22 21 21

Fax (fax): 03 727 13 05 03 727 13 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
Products information PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

BTW identificatienummer (tax): BE08842315673
Ondernemingsnummer: 8492675781
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
(Get full report from official database of BE for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE))

Aanvulling soorten activiteiten voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
Addition kinds of activities for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

355200. Textielmachines | Textile machinery
509300. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
17999907. Ontwateren | Dewatering
49619903. Stoomverwarmingssystemen (leveranciers van warmte) | Steam heating systems (suppliers of heat)
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
75490300. Sleepdiensten | Towing services
82990302. Muziekschool | Music school

Werken bij PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) in sociale netwerken
Look for responds of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Laat een reactie achter voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Leave a respond for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) op de google maps. Adres en contacten PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
Location of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) on the google maps. Address and contacts of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

Andere gerelateerde bedrijven als come PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): Alcyon Security SPRL | Bouillard Ets SA | FISSETTE ELECTRONIQUE | ALLO INTERIM SA | Rogamed

Other related companies as PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): Alcyon Security SPRL | Bouillard Ets SA | FISSETTE ELECTRONIQUE | ALLO INTERIM SA | Rogamed

PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis-Waas, België. De volledige naam van het bedrijf is PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08842315673. Het bedrijf PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) bevindt zich op het adres: Expressweg,9170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 871,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), openstaande posities, locatie van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is a company, that was registered 1996 in Sint-Gillis-Waas region, Belgium. Full name of company is PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), company assigned to the tax number BE08842315673. The company PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is located at the address: Expressweg,9170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 871,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) were not found.
The main activity of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is not available. You also can look at reviews of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), open positions, location of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), Sint-Gillis-Waas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), Sint-Gillis-Waas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), employees, financial statistics.