DELPERDANGE LAURENT

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • DELPERDANGE LAURENT
Private companiesDepository Institutions • DELPERDANGE LAURENT

Contactgegevens DELPERDANGE LAURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELPERDANGE LAURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELPERDANGE LAURENT

Regio (region): Ciney, België

Adres (address): Rue du Zoning de Biron 17A,5590, België

Telefoon (phone): 083 21 52 23 083 21 52 23

Fax (fax): 083 21 69 38 083 21 69 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELPERDANGE LAURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELPERDANGE LAURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELPERDANGE LAURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELPERDANGE LAURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELPERDANGE LAURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELPERDANGE LAURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELPERDANGE LAURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELPERDANGE LAURENT
Products information DELPERDANGE LAURENT

BTW identificatienummer (tax): BE06938934326
Ondernemingsnummer: 4829284667
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DELPERDANGE LAURENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELPERDANGE LAURENT
(Get full report from official database of BE for DELPERDANGE LAURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELPERDANGE LAURENT
Addition kinds of activities for DELPERDANGE LAURENT

508505. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
22980305. Netten, touw | Nets, rope
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
28690301. Acetaten: amyl, butyl en ethyl | Acetates: amyl, butyl, and ethyl
28990405. Ontstek korrels, borium kaliumnitraat | Igniter grains, boron potassium nitrate
34979909. Zilveren folie of blad | Silver foil or leaf
51980101. calcimines | Calcimines
51999902. Anatomische exemplaren en onderzoeksmateriaal | Anatomical specimens and research material

Werken bij DELPERDANGE LAURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELPERDANGE LAURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELPERDANGE LAURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELPERDANGE LAURENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

Zoek naar antwoorden van DELPERDANGE LAURENT in sociale netwerken
Look for responds of DELPERDANGE LAURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELPERDANGE LAURENT. Laat een reactie achter voor DELPERDANGE LAURENT. DELPERDANGE LAURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELPERDANGE LAURENT. Leave a respond for DELPERDANGE LAURENT. DELPERDANGE LAURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELPERDANGE LAURENT op de google maps. Adres en contacten DELPERDANGE LAURENT
Location of DELPERDANGE LAURENT on the google maps. Address and contacts of DELPERDANGE LAURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come DELPERDANGE LAURENT DELPERDANGE LAURENT: Heirbaut | Clown Popi | Cohen Eddie | LAMY G.C.N. Ets | Hoesch Bouwsystemen Belgie N.V.

Other related companies as DELPERDANGE LAURENT: Heirbaut | Clown Popi | Cohen Eddie | LAMY G.C.N. Ets | Hoesch Bouwsystemen Belgie N.V.

DELPERDANGE LAURENT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Ciney, België. De volledige naam van het bedrijf is DELPERDANGE LAURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06938934326. Het bedrijf DELPERDANGE LAURENT bevindt zich op het adres: Rue du Zoning de Biron 17A,5590. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DELPERDANGE LAURENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELPERDANGE LAURENT is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELPERDANGE LAURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELPERDANGE LAURENT, openstaande posities, locatie van DELPERDANGE LAURENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELPERDANGE LAURENT is a company, that was registered 2006 in Ciney region, Belgium. Full name of company is DELPERDANGE LAURENT, company assigned to the tax number BE06938934326. The company DELPERDANGE LAURENT is located at the address: Rue du Zoning de Biron 17A,5590. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DELPERDANGE LAURENT were not found.
The main activity of DELPERDANGE LAURENT is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DELPERDANGE LAURENT is not available. You also can look at reviews of DELPERDANGE LAURENT, open positions, location of DELPERDANGE LAURENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELPERDANGE LAURENT, Ciney: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELPERDANGE LAURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELPERDANGE LAURENT, Ciney: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELPERDANGE LAURENT, employees, financial statistics.