Clown Popi

Contactgegevens Clown Popi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clown Popi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clown Popi

Regio (region): Hemiksem, België

Adres (address): Mastbosweg 55,2620, België

Telefoon (phone): 03 887 86 92 03 887 86 92

Fax (fax): 03 877 09 37 03 877 09 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clown Popi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clown Popi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clown Popi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clown Popi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clown Popi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clown Popi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clown Popi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clown Popi
Products information Clown Popi

BTW identificatienummer (tax): BE09021942138
Ondernemingsnummer: 5963073730
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Clown Popi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clown Popi
(Get full report from official database of BE for Clown Popi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clown Popi
Addition kinds of activities for Clown Popi

33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
38290211. Meteorologische instrumenten | Meteorological instruments
38290505. Niveaumeters, stralingstype | Level gauges, radiation type
50910700. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment
51490902. Thee | Tea
72190301. Diaper service | Diaper service
72910000. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services

Werken bij Clown Popi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clown Popi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clown Popi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clown Popi. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

  • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van Clown Popi in sociale netwerken
Look for responds of Clown Popi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clown Popi. Laat een reactie achter voor Clown Popi. Clown Popi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clown Popi. Leave a respond for Clown Popi. Clown Popi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clown Popi op de google maps. Adres en contacten Clown Popi
Location of Clown Popi on the google maps. Address and contacts of Clown Popi

Andere gerelateerde bedrijven als come Clown Popi Clown Popi: Decitime SA | Verberdt-Kordt NV | ROVA SPRL | Gecima SA | Georg Scheidel

Other related companies as Clown Popi: Decitime SA | Verberdt-Kordt NV | ROVA SPRL | Gecima SA | Georg Scheidel

Clown Popi is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Hemiksem, België. De volledige naam van het bedrijf is Clown Popi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09021942138. Het bedrijf Clown Popi bevindt zich op het adres: Mastbosweg 55,2620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 254,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Clown Popi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clown Popi is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clown Popi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clown Popi, openstaande posities, locatie van Clown Popi op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clown Popi is a company, that was registered 2012 in Hemiksem region, Belgium. Full name of company is Clown Popi, company assigned to the tax number BE09021942138. The company Clown Popi is located at the address: Mastbosweg 55,2620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 254,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Clown Popi were not found.
The main activity of Clown Popi is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Clown Popi is not available. You also can look at reviews of Clown Popi, open positions, location of Clown Popi on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clown Popi, Hemiksem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clown Popi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clown Popi, Hemiksem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clown Popi, employees, financial statistics.