AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Private companiesBusiness Services • AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Contactgegevens AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Kruisdagenlaan 93,1200, België

Telefoon (phone): 02 736 28 59; 0475 52 31 88 02 736 28 59; 0475 52 31 88

Fax (fax): 02 735 93 48 02 735 93 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Products information AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

BTW identificatienummer (tax): BE04236297607
Ondernemingsnummer: 5237976074
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
(Get full report from official database of BE for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Addition kinds of activities for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
17419901. metselen | Bricklaying
20150300. Eier verwerking | Egg processing
24990601. Heersers en regels, hout | Rulers and rules, wood
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
33390200. Edele metalen | Precious metals
33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube

Werken bij AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS in sociale netwerken
Look for responds of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Laat een reactie achter voor AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. Leave a respond for AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS. AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS op de google maps. Adres en contacten AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS
Location of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS on the google maps. Address and contacts of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS

Andere gerelateerde bedrijven als come AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: Haest Geert | Bloemen Tine | Algemene Gevelwerken Van Der Veken | RIMBAUT CONSTRUCTIONS | Virterra Inc

Other related companies as AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS: Haest Geert | Bloemen Tine | Algemene Gevelwerken Van Der Veken | RIMBAUT CONSTRUCTIONS | Virterra Inc

AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04236297607. Het bedrijf AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS bevindt zich op het adres: Kruisdagenlaan 93,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, openstaande posities, locatie van AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is a company, that was registered 2014 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, company assigned to the tax number BE04236297607. The company AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is located at the address: Kruisdagenlaan 93,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS were not found.
The main activity of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS is not available. You also can look at reviews of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, open positions, location of AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS, employees, financial statistics.