Bati-Veati (Daniel Veati)

Contactgegevens Bati-Veati (Daniel Veati): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bati-Veati (Daniel Veati): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bati-Veati (Daniel Veati)

Regio (region): Soumagne, België

Adres (address): Rue de l'Athénée 10,4630, België

Telefoon (phone): 04 377 45 79; 0477 59 95 20 04 377 45 79; 0477 59 95 20

Fax (fax): +32 (57) 435-19-43 +32 (57) 435-19-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bati-Veati (Daniel Veati): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bati-Veati (Daniel Veati)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bati-Veati (Daniel Veati)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bati-Veati (Daniel Veati), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bati-Veati (Daniel Veati). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bati-Veati (Daniel Veati), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bati-Veati (Daniel Veati). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bati-Veati (Daniel Veati)
Products information Bati-Veati (Daniel Veati)

BTW identificatienummer (tax): BE09297698974
Ondernemingsnummer: 9345764160
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bati-Veati (Daniel Veati) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bati-Veati (Daniel Veati)
(Get full report from official database of BE for Bati-Veati (Daniel Veati))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bati-Veati (Daniel Veati)
Addition kinds of activities for Bati-Veati (Daniel Veati)

804905. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
09129913. Tonijn, vangen van | Tuna, catching of
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
35780103. Kassa's | Cash registers
36340000. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution

Werken bij Bati-Veati (Daniel Veati): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bati-Veati (Daniel Veati): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bati-Veati (Daniel Veati). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bati-Veati (Daniel Veati). Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

Zoek naar antwoorden van Bati-Veati (Daniel Veati) in sociale netwerken
Look for responds of Bati-Veati (Daniel Veati) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bati-Veati (Daniel Veati). Laat een reactie achter voor Bati-Veati (Daniel Veati). Bati-Veati (Daniel Veati) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bati-Veati (Daniel Veati). Leave a respond for Bati-Veati (Daniel Veati). Bati-Veati (Daniel Veati) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bati-Veati (Daniel Veati) op de google maps. Adres en contacten Bati-Veati (Daniel Veati)
Location of Bati-Veati (Daniel Veati) on the google maps. Address and contacts of Bati-Veati (Daniel Veati)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bati-Veati (Daniel Veati) Bati-Veati (Daniel Veati): Het Vlaams Kruis | Yusen Air & Sea Service Benelux BVBA | AUVI COMMUNICATIONS SPRL | SALES POWER-TEAM POWER | Krautz

Other related companies as Bati-Veati (Daniel Veati): Het Vlaams Kruis | Yusen Air & Sea Service Benelux BVBA | AUVI COMMUNICATIONS SPRL | SALES POWER-TEAM POWER | Krautz

Bati-Veati (Daniel Veati) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Soumagne, België. De volledige naam van het bedrijf is Bati-Veati (Daniel Veati), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09297698974. Het bedrijf Bati-Veati (Daniel Veati) bevindt zich op het adres: Rue de l'Athénée 10,4630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bati-Veati (Daniel Veati) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bati-Veati (Daniel Veati) is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bati-Veati (Daniel Veati) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bati-Veati (Daniel Veati), openstaande posities, locatie van Bati-Veati (Daniel Veati) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bati-Veati (Daniel Veati) is a company, that was registered 2009 in Soumagne region, Belgium. Full name of company is Bati-Veati (Daniel Veati), company assigned to the tax number BE09297698974. The company Bati-Veati (Daniel Veati) is located at the address: Rue de l'Athénée 10,4630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bati-Veati (Daniel Veati) were not found.
The main activity of Bati-Veati (Daniel Veati) is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bati-Veati (Daniel Veati) is not available. You also can look at reviews of Bati-Veati (Daniel Veati), open positions, location of Bati-Veati (Daniel Veati) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bati-Veati (Daniel Veati), Soumagne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bati-Veati (Daniel Veati), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bati-Veati (Daniel Veati), Soumagne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bati-Veati (Daniel Veati), employees, financial statistics.