AUVI COMMUNICATIONS SPRL

Contactgegevens AUVI COMMUNICATIONS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUVI COMMUNICATIONS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUVI COMMUNICATIONS SPRL

Regio (region): Kraainem, België

Adres (address): Oudstrijderslaan 87,1950, België

Telefoon (phone): 02 719 56 57 02 719 56 57

Fax (fax): 02 719 56 58 02 719 56 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUVI COMMUNICATIONS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUVI COMMUNICATIONS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUVI COMMUNICATIONS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUVI COMMUNICATIONS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUVI COMMUNICATIONS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUVI COMMUNICATIONS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUVI COMMUNICATIONS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUVI COMMUNICATIONS SPRL
Products information AUVI COMMUNICATIONS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01287292480
Ondernemingsnummer: 9240020751
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AUVI COMMUNICATIONS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUVI COMMUNICATIONS SPRL
(Get full report from official database of BE for AUVI COMMUNICATIONS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUVI COMMUNICATIONS SPRL
Addition kinds of activities for AUVI COMMUNICATIONS SPRL

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
374302. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
17610102. Dak reparatie | Roof repair
35310615. Tractoren, kruiper | Tractors, crawler
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
50720000. Hardware | Hardware
51310119. Bekleding stoffen, geweven | Upholstery fabrics, woven

Werken bij AUVI COMMUNICATIONS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUVI COMMUNICATIONS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUVI COMMUNICATIONS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUVI COMMUNICATIONS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Baanharde wegenwerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst: - Boordstenen - Rioleringen - Straatkolken - Funderingen - ...

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van AUVI COMMUNICATIONS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AUVI COMMUNICATIONS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUVI COMMUNICATIONS SPRL. Laat een reactie achter voor AUVI COMMUNICATIONS SPRL. AUVI COMMUNICATIONS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUVI COMMUNICATIONS SPRL. Leave a respond for AUVI COMMUNICATIONS SPRL. AUVI COMMUNICATIONS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUVI COMMUNICATIONS SPRL op de google maps. Adres en contacten AUVI COMMUNICATIONS SPRL
Location of AUVI COMMUNICATIONS SPRL on the google maps. Address and contacts of AUVI COMMUNICATIONS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUVI COMMUNICATIONS SPRL AUVI COMMUNICATIONS SPRL: BOOMKWEKERIJ BOON BVBA | Inka | TRYBOU KIND NV | Modular Lighting Instruments N.V. | Declercq Declercq N.V.

Other related companies as AUVI COMMUNICATIONS SPRL: BOOMKWEKERIJ BOON BVBA | Inka | TRYBOU KIND NV | Modular Lighting Instruments N.V. | Declercq Declercq N.V.

AUVI COMMUNICATIONS SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kraainem, België. De volledige naam van het bedrijf is AUVI COMMUNICATIONS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01287292480. Het bedrijf AUVI COMMUNICATIONS SPRL bevindt zich op het adres: Oudstrijderslaan 87,1950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AUVI COMMUNICATIONS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUVI COMMUNICATIONS SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUVI COMMUNICATIONS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUVI COMMUNICATIONS SPRL, openstaande posities, locatie van AUVI COMMUNICATIONS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUVI COMMUNICATIONS SPRL is a company, that was registered 2011 in Kraainem region, Belgium. Full name of company is AUVI COMMUNICATIONS SPRL, company assigned to the tax number BE01287292480. The company AUVI COMMUNICATIONS SPRL is located at the address: Oudstrijderslaan 87,1950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AUVI COMMUNICATIONS SPRL were not found.
The main activity of AUVI COMMUNICATIONS SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUVI COMMUNICATIONS SPRL is not available. You also can look at reviews of AUVI COMMUNICATIONS SPRL, open positions, location of AUVI COMMUNICATIONS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUVI COMMUNICATIONS SPRL, Kraainem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUVI COMMUNICATIONS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUVI COMMUNICATIONS SPRL, Kraainem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUVI COMMUNICATIONS SPRL, employees, financial statistics.