ANTWERP GAS DEPOT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ANTWERP GAS DEPOT
Private companiesHealth Services • ANTWERP GAS DEPOT

Contactgegevens ANTWERP GAS DEPOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP GAS DEPOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP GAS DEPOT

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Keesinglaan 15,2100, België

Telefoon (phone): 03 324 33 76 03 324 33 76

Fax (fax): 03 324 96 01 03 324 96 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP GAS DEPOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP GAS DEPOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP GAS DEPOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP GAS DEPOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP GAS DEPOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP GAS DEPOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP GAS DEPOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP GAS DEPOT
Products information ANTWERP GAS DEPOT

BTW identificatienummer (tax): BE02344451904
Ondernemingsnummer: 3724060058
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ANTWERP GAS DEPOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP GAS DEPOT
(Get full report from official database of BE for ANTWERP GAS DEPOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP GAS DEPOT
Addition kinds of activities for ANTWERP GAS DEPOT

10310102. Galena mijnbouw | Galena mining
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
23939901. Tassen en containers, behalve slaapzakken: textiel | Bags and containers, except sleeping bags: textile
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
33999904. Stalen ballen | Steel balls
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
36210202. Dynamos, elektrisch (behalve auto) | Dynamos, electric (except automotive)
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts

Werken bij ANTWERP GAS DEPOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP GAS DEPOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP GAS DEPOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP GAS DEPOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

Zoek naar antwoorden van ANTWERP GAS DEPOT in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP GAS DEPOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP GAS DEPOT. Laat een reactie achter voor ANTWERP GAS DEPOT. ANTWERP GAS DEPOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP GAS DEPOT. Leave a respond for ANTWERP GAS DEPOT. ANTWERP GAS DEPOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP GAS DEPOT op de google maps. Adres en contacten ANTWERP GAS DEPOT
Location of ANTWERP GAS DEPOT on the google maps. Address and contacts of ANTWERP GAS DEPOT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP GAS DEPOT ANTWERP GAS DEPOT: Deservis | Ferzo Design BVBA | Delta Nord nv | Kerckhofs C & V SPRL | LES AP-ASSURANCES

Other related companies as ANTWERP GAS DEPOT: Deservis | Ferzo Design BVBA | Delta Nord nv | Kerckhofs C & V SPRL | LES AP-ASSURANCES

ANTWERP GAS DEPOT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP GAS DEPOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02344451904. Het bedrijf ANTWERP GAS DEPOT bevindt zich op het adres: Keesinglaan 15,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 514,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ANTWERP GAS DEPOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERP GAS DEPOT is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP GAS DEPOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP GAS DEPOT, openstaande posities, locatie van ANTWERP GAS DEPOT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERP GAS DEPOT is a company, that was registered 2006 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is ANTWERP GAS DEPOT, company assigned to the tax number BE02344451904. The company ANTWERP GAS DEPOT is located at the address: Keesinglaan 15,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 514,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ANTWERP GAS DEPOT were not found.
The main activity of ANTWERP GAS DEPOT is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP GAS DEPOT is not available. You also can look at reviews of ANTWERP GAS DEPOT, open positions, location of ANTWERP GAS DEPOT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP GAS DEPOT, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP GAS DEPOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP GAS DEPOT, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP GAS DEPOT, employees, financial statistics.