Delta Nord nv

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Delta Nord nv
Private companiesHealth Services • Delta Nord nv

Contactgegevens Delta Nord nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delta Nord nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delta Nord nv

Regio (region): Braine-le-Comte, België

Adres (address): Chemin de Feluy 27,7090, België

Telefoon (phone): 067 55 38 10 067 55 38 10

Fax (fax): 067 55 38 36 067 55 38 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delta Nord nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delta Nord nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delta Nord nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delta Nord nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delta Nord nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delta Nord nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delta Nord nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delta Nord nv
Products information Delta Nord nv

BTW identificatienummer (tax): BE07404479980
Ondernemingsnummer: 6075958251
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Delta Nord nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delta Nord nv
(Get full report from official database of BE for Delta Nord nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delta Nord nv
Addition kinds of activities for Delta Nord nv

14299908. Onyx marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Onyx marble, crushed and broken-quarrying
14819904. Asafzinkende, nonmetallische mineralen | Shaft sinking, nonmetallic minerals
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
25149904. Huishoudelijke meubels: gestoffeerd op metalen kaders | Household furniture: upholstered on metal frames
28210103. Melamineharsen, Melamine-formaldehyde | Melamine resins, melamine-formaldehyde
55510203. Kayaks | Kayaks

Werken bij Delta Nord nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delta Nord nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delta Nord nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delta Nord nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Delta Nord nv in sociale netwerken
Look for responds of Delta Nord nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delta Nord nv. Laat een reactie achter voor Delta Nord nv. Delta Nord nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delta Nord nv. Leave a respond for Delta Nord nv. Delta Nord nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delta Nord nv op de google maps. Adres en contacten Delta Nord nv
Location of Delta Nord nv on the google maps. Address and contacts of Delta Nord nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Delta Nord nv Delta Nord nv: De Meuter NV | VROMANT NV | Doedijns Fluitronics NV | Antonsen NV | Metal Design Belgium SA

Other related companies as Delta Nord nv: De Meuter NV | VROMANT NV | Doedijns Fluitronics NV | Antonsen NV | Metal Design Belgium SA

Delta Nord nv is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Braine-le-Comte, België. De volledige naam van het bedrijf is Delta Nord nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07404479980. Het bedrijf Delta Nord nv bevindt zich op het adres: Chemin de Feluy 27,7090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 216,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Delta Nord nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delta Nord nv is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delta Nord nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delta Nord nv, openstaande posities, locatie van Delta Nord nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delta Nord nv is a company, that was registered 2003 in Braine-le-Comte region, Belgium. Full name of company is Delta Nord nv, company assigned to the tax number BE07404479980. The company Delta Nord nv is located at the address: Chemin de Feluy 27,7090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 216,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Delta Nord nv were not found.
The main activity of Delta Nord nv is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Delta Nord nv is not available. You also can look at reviews of Delta Nord nv, open positions, location of Delta Nord nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delta Nord nv, Braine-le-Comte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delta Nord nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delta Nord nv, Braine-le-Comte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delta Nord nv, employees, financial statistics.