LES AP-ASSURANCES

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LES AP-ASSURANCES
Private companiesHealth Services • LES AP-ASSURANCES

Contactgegevens LES AP-ASSURANCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES AP-ASSURANCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES AP-ASSURANCES

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Livingstonelaan 6,1000, België

Telefoon (phone): 02 286 61 11; 02 286 64 91; 0800 244 04; 0800 933 00 02 286 61 11; 02 286 64 91; 0800 244 04; 0800 933 00

Fax (fax): 02 286 70 40 02 286 70 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES AP-ASSURANCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES AP-ASSURANCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES AP-ASSURANCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES AP-ASSURANCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES AP-ASSURANCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES AP-ASSURANCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES AP-ASSURANCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES AP-ASSURANCES
Products information LES AP-ASSURANCES

BTW identificatienummer (tax): BE07543457031
Ondernemingsnummer: 1972015380
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LES AP-ASSURANCES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES AP-ASSURANCES
(Get full report from official database of BE for LES AP-ASSURANCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES AP-ASSURANCES
Addition kinds of activities for LES AP-ASSURANCES

2295. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
325101. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
51310105. Katoenen goederen | Cotton goods
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij LES AP-ASSURANCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES AP-ASSURANCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES AP-ASSURANCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES AP-ASSURANCES. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - winkelmedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent winkelmedewerker.

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

Zoek naar antwoorden van LES AP-ASSURANCES in sociale netwerken
Look for responds of LES AP-ASSURANCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES AP-ASSURANCES. Laat een reactie achter voor LES AP-ASSURANCES. LES AP-ASSURANCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES AP-ASSURANCES. Leave a respond for LES AP-ASSURANCES. LES AP-ASSURANCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES AP-ASSURANCES op de google maps. Adres en contacten LES AP-ASSURANCES
Location of LES AP-ASSURANCES on the google maps. Address and contacts of LES AP-ASSURANCES

Andere gerelateerde bedrijven als come LES AP-ASSURANCES LES AP-ASSURANCES: Desimpelaere Parketvloeren BVBA | Pellegrin Jardins | EMG S.A. | Etablissements A. Depauw en Co N.V. | Vermeersch, Paul

Other related companies as LES AP-ASSURANCES: Desimpelaere Parketvloeren BVBA | Pellegrin Jardins | EMG S.A. | Etablissements A. Depauw en Co N.V. | Vermeersch, Paul

LES AP-ASSURANCES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is LES AP-ASSURANCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07543457031. Het bedrijf LES AP-ASSURANCES bevindt zich op het adres: Livingstonelaan 6,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 464,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LES AP-ASSURANCES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES AP-ASSURANCES is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES AP-ASSURANCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES AP-ASSURANCES, openstaande posities, locatie van LES AP-ASSURANCES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LES AP-ASSURANCES is a company, that was registered 2017 in Brussel region, Belgium. Full name of company is LES AP-ASSURANCES, company assigned to the tax number BE07543457031. The company LES AP-ASSURANCES is located at the address: Livingstonelaan 6,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 464,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LES AP-ASSURANCES were not found.
The main activity of LES AP-ASSURANCES is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LES AP-ASSURANCES is not available. You also can look at reviews of LES AP-ASSURANCES, open positions, location of LES AP-ASSURANCES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES AP-ASSURANCES, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES AP-ASSURANCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES AP-ASSURANCES, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES AP-ASSURANCES, employees, financial statistics.