Weytens BVBA

Contactgegevens Weytens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weytens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weytens BVBA

Regio (region): Deinze (Astene), België

Adres (address): Pontstraat 109,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 11 52 09 386 11 52

Fax (fax): 09 380 04 28 09 380 04 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weytens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weytens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weytens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weytens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weytens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weytens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weytens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weytens BVBA
Products information Weytens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09360321044
Ondernemingsnummer: 3014343261
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Weytens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weytens BVBA
(Get full report from official database of BE for Weytens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weytens BVBA
Addition kinds of activities for Weytens BVBA

242102. Zaag-, schaaf- en houtschaafjes | Sawdust, shavings, and wood chips
502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
35590101. Zak- en sluitmachines (naaimachines) | Bag seaming and closing machines (sewing machinery)
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
50910705. zeilplanken | Sailboards
72130200. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
73890703. Laminatiedienst | Laminating service

Werken bij Weytens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weytens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weytens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weytens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van Weytens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Weytens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weytens BVBA. Laat een reactie achter voor Weytens BVBA. Weytens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weytens BVBA. Leave a respond for Weytens BVBA. Weytens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weytens BVBA op de google maps. Adres en contacten Weytens BVBA
Location of Weytens BVBA on the google maps. Address and contacts of Weytens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Weytens BVBA Weytens BVBA: Auto-Garnierderij Paul | Middenschool Zwijveke | Janssen H | ERATV | WEETJENS PRODUCTIES

Other related companies as Weytens BVBA: Auto-Garnierderij Paul | Middenschool Zwijveke | Janssen H | ERATV | WEETJENS PRODUCTIES

Weytens BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Deinze (Astene), België. De volledige naam van het bedrijf is Weytens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09360321044. Het bedrijf Weytens BVBA bevindt zich op het adres: Pontstraat 109,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Weytens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weytens BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weytens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weytens BVBA, openstaande posities, locatie van Weytens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weytens BVBA is a company, that was registered 2010 in Deinze (Astene) region, Belgium. Full name of company is Weytens BVBA, company assigned to the tax number BE09360321044. The company Weytens BVBA is located at the address: Pontstraat 109,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Weytens BVBA were not found.
The main activity of Weytens BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Weytens BVBA is not available. You also can look at reviews of Weytens BVBA, open positions, location of Weytens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weytens BVBA, Deinze (Astene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weytens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weytens BVBA, Deinze (Astene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weytens BVBA, employees, financial statistics.