Auto-Garnierderij Paul

Contactgegevens Auto-Garnierderij Paul: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto-Garnierderij Paul: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto-Garnierderij Paul

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Frans Baetenstraat 41,2100, België

Telefoon (phone): 03 366 19 01; 0495 50 83 34 03 366 19 01; 0495 50 83 34

Fax (fax): 03 366 19 01 03 366 19 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto-Garnierderij Paul: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto-Garnierderij Paul"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto-Garnierderij Paul"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto-Garnierderij Paul, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto-Garnierderij Paul. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto-Garnierderij Paul, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto-Garnierderij Paul. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto-Garnierderij Paul
Products information Auto-Garnierderij Paul

BTW identificatienummer (tax): BE07907653808
Ondernemingsnummer: 6834014892
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Auto-Garnierderij Paul zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto-Garnierderij Paul
(Get full report from official database of BE for Auto-Garnierderij Paul)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto-Garnierderij Paul
Addition kinds of activities for Auto-Garnierderij Paul

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
281904. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
353102. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
38290209. magnetometers | Magnetometers
51930203. Planten, potten | Plants, potted
73720000. Voorverpakte software | Prepackaged software
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory
87439902. Promotie service | Promotion service

Werken bij Auto-Garnierderij Paul: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto-Garnierderij Paul: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto-Garnierderij Paul. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto-Garnierderij Paul. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van Auto-Garnierderij Paul in sociale netwerken
Look for responds of Auto-Garnierderij Paul in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto-Garnierderij Paul. Laat een reactie achter voor Auto-Garnierderij Paul. Auto-Garnierderij Paul bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto-Garnierderij Paul. Leave a respond for Auto-Garnierderij Paul. Auto-Garnierderij Paul on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto-Garnierderij Paul op de google maps. Adres en contacten Auto-Garnierderij Paul
Location of Auto-Garnierderij Paul on the google maps. Address and contacts of Auto-Garnierderij Paul

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto-Garnierderij Paul Auto-Garnierderij Paul: AMD Rayee | Atoll Soft | CREACORNER sprl | VAN ERMENGEM BVBA | WarezSpeed

Other related companies as Auto-Garnierderij Paul: AMD Rayee | Atoll Soft | CREACORNER sprl | VAN ERMENGEM BVBA | WarezSpeed

Auto-Garnierderij Paul is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Auto-Garnierderij Paul, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07907653808. Het bedrijf Auto-Garnierderij Paul bevindt zich op het adres: Frans Baetenstraat 41,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Auto-Garnierderij Paul zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto-Garnierderij Paul is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto-Garnierderij Paul is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto-Garnierderij Paul, openstaande posities, locatie van Auto-Garnierderij Paul op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto-Garnierderij Paul is a company, that was registered 2007 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Auto-Garnierderij Paul, company assigned to the tax number BE07907653808. The company Auto-Garnierderij Paul is located at the address: Frans Baetenstraat 41,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 727,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Auto-Garnierderij Paul were not found.
The main activity of Auto-Garnierderij Paul is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto-Garnierderij Paul is not available. You also can look at reviews of Auto-Garnierderij Paul, open positions, location of Auto-Garnierderij Paul on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto-Garnierderij Paul, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto-Garnierderij Paul, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto-Garnierderij Paul, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto-Garnierderij Paul, employees, financial statistics.