WEETJENS PRODUCTIES

Contactgegevens WEETJENS PRODUCTIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEETJENS PRODUCTIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEETJENS PRODUCTIES

Regio (region): HEVERLEE, HEVERLEE - BE, België

Adres (address): Tiensesteenweg 10, België

Telefoon (phone): 32 495 545200 32 495 545200

Fax (fax): 32 16 890813 32 16 890813

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEETJENS PRODUCTIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEETJENS PRODUCTIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEETJENS PRODUCTIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEETJENS PRODUCTIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEETJENS PRODUCTIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEETJENS PRODUCTIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEETJENS PRODUCTIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEETJENS PRODUCTIES
Products information WEETJENS PRODUCTIES

BTW identificatienummer (tax): BE07891723632
Ondernemingsnummer: 9865692138
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in WEETJENS PRODUCTIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEETJENS PRODUCTIES
(Get full report from official database of BE for WEETJENS PRODUCTIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEETJENS PRODUCTIES
Addition kinds of activities for WEETJENS PRODUCTIES

841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
22539901. Kraag en manchet sets, breien | Collar and cuff sets, knit
32810201. Badkamerinrichtingen, gesneden steen | Bathroom fixtures, cut stone
35249900. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec

Werken bij WEETJENS PRODUCTIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEETJENS PRODUCTIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEETJENS PRODUCTIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEETJENS PRODUCTIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van WEETJENS PRODUCTIES in sociale netwerken
Look for responds of WEETJENS PRODUCTIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEETJENS PRODUCTIES. Laat een reactie achter voor WEETJENS PRODUCTIES. WEETJENS PRODUCTIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEETJENS PRODUCTIES. Leave a respond for WEETJENS PRODUCTIES. WEETJENS PRODUCTIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEETJENS PRODUCTIES op de google maps. Adres en contacten WEETJENS PRODUCTIES
Location of WEETJENS PRODUCTIES on the google maps. Address and contacts of WEETJENS PRODUCTIES

Andere gerelateerde bedrijven als come WEETJENS PRODUCTIES WEETJENS PRODUCTIES: ALL CASINO EVENTS ROYAL CASINO GAMES | KPN BELGIUM | VERVLOESEM PATRICK BVBA | Triumph International N.V. | dalia nosratabadi

Other related companies as WEETJENS PRODUCTIES: ALL CASINO EVENTS ROYAL CASINO GAMES | KPN BELGIUM | VERVLOESEM PATRICK BVBA | Triumph International N.V. | dalia nosratabadi

WEETJENS PRODUCTIES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio HEVERLEE, HEVERLEE - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is WEETJENS PRODUCTIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07891723632. Het bedrijf WEETJENS PRODUCTIES bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in WEETJENS PRODUCTIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEETJENS PRODUCTIES is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEETJENS PRODUCTIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEETJENS PRODUCTIES, openstaande posities, locatie van WEETJENS PRODUCTIES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WEETJENS PRODUCTIES is a company, that was registered 1999 in HEVERLEE, HEVERLEE - BE region, Belgium. Full name of company is WEETJENS PRODUCTIES, company assigned to the tax number BE07891723632. The company WEETJENS PRODUCTIES is located at the address: Tiensesteenweg 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in WEETJENS PRODUCTIES were not found.
The main activity of WEETJENS PRODUCTIES is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WEETJENS PRODUCTIES is not available. You also can look at reviews of WEETJENS PRODUCTIES, open positions, location of WEETJENS PRODUCTIES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEETJENS PRODUCTIES, HEVERLEE, HEVERLEE - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEETJENS PRODUCTIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEETJENS PRODUCTIES, HEVERLEE, HEVERLEE - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEETJENS PRODUCTIES, employees, financial statistics.