Van Damme Gebr BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Van Damme Gebr BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • Van Damme Gebr BVBA

Contactgegevens Van Damme Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Damme Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Damme Gebr BVBA

Regio (region): Lebbeke (Wieze), België

Adres (address): Nieuwstraat 68,9280, België

Telefoon (phone): 053 77 52 30 053 77 52 30

Fax (fax): 053 77 93 41 053 77 93 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Damme Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Damme Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Damme Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Damme Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Damme Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Damme Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Damme Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Damme Gebr BVBA
Products information Van Damme Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05699127197
Ondernemingsnummer: 1811889648
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 446,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van Damme Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Damme Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Damme Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Damme Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Van Damme Gebr BVBA

2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
22110214. Ondergoed stoffen, katoen | Underwear fabrics, cotton
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
60360000. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate
73119900. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec

Werken bij Van Damme Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Damme Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Damme Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Damme Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van Van Damme Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Damme Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Damme Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Van Damme Gebr BVBA. Van Damme Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Damme Gebr BVBA. Leave a respond for Van Damme Gebr BVBA. Van Damme Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Damme Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Damme Gebr BVBA
Location of Van Damme Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Damme Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Damme Gebr BVBA Van Damme Gebr BVBA: ATTRACTIONS DEWILDE A | Balens Winkelcentrum NV | Heck Hubert & Fils | JPL Immobilier SCRL | Slagmulder, Kristof

Other related companies as Van Damme Gebr BVBA: ATTRACTIONS DEWILDE A | Balens Winkelcentrum NV | Heck Hubert & Fils | JPL Immobilier SCRL | Slagmulder, Kristof

Van Damme Gebr BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Lebbeke (Wieze), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Damme Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05699127197. Het bedrijf Van Damme Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 68,9280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 446,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van Damme Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Damme Gebr BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Damme Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Damme Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Van Damme Gebr BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Damme Gebr BVBA is a company, that was registered 2000 in Lebbeke (Wieze) region, Belgium. Full name of company is Van Damme Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE05699127197. The company Van Damme Gebr BVBA is located at the address: Nieuwstraat 68,9280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 446,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van Damme Gebr BVBA were not found.
The main activity of Van Damme Gebr BVBA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Damme Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Damme Gebr BVBA, open positions, location of Van Damme Gebr BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Damme Gebr BVBA, Lebbeke (Wieze): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Damme Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Damme Gebr BVBA, Lebbeke (Wieze): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Damme Gebr BVBA, employees, financial statistics.