ATTRACTIONS DEWILDE A

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ATTRACTIONS DEWILDE A
Private companiesMiscellaneous Retail • ATTRACTIONS DEWILDE A

Contactgegevens ATTRACTIONS DEWILDE A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATTRACTIONS DEWILDE A: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATTRACTIONS DEWILDE A

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Vladslostraat 9A,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 41 15; 051 51 09 10 051 50 41 15; 051 51 09 10

Fax (fax): 051 51 07 52 051 51 07 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATTRACTIONS DEWILDE A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATTRACTIONS DEWILDE A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATTRACTIONS DEWILDE A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATTRACTIONS DEWILDE A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATTRACTIONS DEWILDE A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATTRACTIONS DEWILDE A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATTRACTIONS DEWILDE A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATTRACTIONS DEWILDE A
Products information ATTRACTIONS DEWILDE A

BTW identificatienummer (tax): BE06838134765
Ondernemingsnummer: 5546966552
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ATTRACTIONS DEWILDE A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATTRACTIONS DEWILDE A
(Get full report from official database of BE for ATTRACTIONS DEWILDE A)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATTRACTIONS DEWILDE A
Addition kinds of activities for ATTRACTIONS DEWILDE A

2816. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
20389901. Ontbijten, bevroren en verpakt | Breakfasts, frozen and packaged
33130202. ferrochroom | Ferrochromium
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies

Werken bij ATTRACTIONS DEWILDE A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATTRACTIONS DEWILDE A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATTRACTIONS DEWILDE A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATTRACTIONS DEWILDE A. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van ATTRACTIONS DEWILDE A in sociale netwerken
Look for responds of ATTRACTIONS DEWILDE A in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATTRACTIONS DEWILDE A. Laat een reactie achter voor ATTRACTIONS DEWILDE A. ATTRACTIONS DEWILDE A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATTRACTIONS DEWILDE A. Leave a respond for ATTRACTIONS DEWILDE A. ATTRACTIONS DEWILDE A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATTRACTIONS DEWILDE A op de google maps. Adres en contacten ATTRACTIONS DEWILDE A
Location of ATTRACTIONS DEWILDE A on the google maps. Address and contacts of ATTRACTIONS DEWILDE A

Andere gerelateerde bedrijven als come ATTRACTIONS DEWILDE A ATTRACTIONS DEWILDE A: Hanssens Guy | Car Wash In Town Center SA | Signatuur-B | Horemans NV | Newcom SCRL

Other related companies as ATTRACTIONS DEWILDE A: Hanssens Guy | Car Wash In Town Center SA | Signatuur-B | Horemans NV | Newcom SCRL

ATTRACTIONS DEWILDE A is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is ATTRACTIONS DEWILDE A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06838134765. Het bedrijf ATTRACTIONS DEWILDE A bevindt zich op het adres: Vladslostraat 9A,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 248,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ATTRACTIONS DEWILDE A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATTRACTIONS DEWILDE A is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATTRACTIONS DEWILDE A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATTRACTIONS DEWILDE A, openstaande posities, locatie van ATTRACTIONS DEWILDE A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATTRACTIONS DEWILDE A is a company, that was registered 1999 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is ATTRACTIONS DEWILDE A, company assigned to the tax number BE06838134765. The company ATTRACTIONS DEWILDE A is located at the address: Vladslostraat 9A,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 248,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ATTRACTIONS DEWILDE A were not found.
The main activity of ATTRACTIONS DEWILDE A is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATTRACTIONS DEWILDE A is not available. You also can look at reviews of ATTRACTIONS DEWILDE A, open positions, location of ATTRACTIONS DEWILDE A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATTRACTIONS DEWILDE A, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATTRACTIONS DEWILDE A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATTRACTIONS DEWILDE A, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATTRACTIONS DEWILDE A, employees, financial statistics.