JPL Immobilier SCRL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • JPL Immobilier SCRL
Private companiesMiscellaneous Retail • JPL Immobilier SCRL

Contactgegevens JPL Immobilier SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JPL Immobilier SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JPL Immobilier SCRL

Regio (region): Dinant, België

Adres (address): Rue Grande 2,5500, België

Telefoon (phone): 082 22 40 92; 0475 28 54 08 082 22 40 92; 0475 28 54 08

Fax (fax): 082 22 78 50 082 22 78 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JPL Immobilier SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JPL Immobilier SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JPL Immobilier SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JPL Immobilier SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JPL Immobilier SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JPL Immobilier SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JPL Immobilier SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JPL Immobilier SCRL
Products information JPL Immobilier SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE03230499267
Ondernemingsnummer: 9824218750
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in JPL Immobilier SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JPL Immobilier SCRL
(Get full report from official database of BE for JPL Immobilier SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JPL Immobilier SCRL
Addition kinds of activities for JPL Immobilier SCRL

513701. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
25410105. Showcases, behalve gekoeld: hout | Showcases, except refrigerated: wood
31610100. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
50120101. Autoverhuur | Automobile auction
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand
59990402. telescopen | Telescopes

Werken bij JPL Immobilier SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JPL Immobilier SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JPL Immobilier SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JPL Immobilier SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

Zoek naar antwoorden van JPL Immobilier SCRL in sociale netwerken
Look for responds of JPL Immobilier SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JPL Immobilier SCRL. Laat een reactie achter voor JPL Immobilier SCRL. JPL Immobilier SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JPL Immobilier SCRL. Leave a respond for JPL Immobilier SCRL. JPL Immobilier SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JPL Immobilier SCRL op de google maps. Adres en contacten JPL Immobilier SCRL
Location of JPL Immobilier SCRL on the google maps. Address and contacts of JPL Immobilier SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come JPL Immobilier SCRL JPL Immobilier SCRL: Ascot BVBA | De Keyser Janssens BVBA | N.Y. DOORS-FRANCIS DEWITTE | Schoeters W bvba | Dekeersgieter Freddy

Other related companies as JPL Immobilier SCRL: Ascot BVBA | De Keyser Janssens BVBA | N.Y. DOORS-FRANCIS DEWITTE | Schoeters W bvba | Dekeersgieter Freddy

JPL Immobilier SCRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Dinant, België. De volledige naam van het bedrijf is JPL Immobilier SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03230499267. Het bedrijf JPL Immobilier SCRL bevindt zich op het adres: Rue Grande 2,5500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in JPL Immobilier SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JPL Immobilier SCRL is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JPL Immobilier SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JPL Immobilier SCRL, openstaande posities, locatie van JPL Immobilier SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JPL Immobilier SCRL is a company, that was registered 2004 in Dinant region, Belgium. Full name of company is JPL Immobilier SCRL, company assigned to the tax number BE03230499267. The company JPL Immobilier SCRL is located at the address: Rue Grande 2,5500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in JPL Immobilier SCRL were not found.
The main activity of JPL Immobilier SCRL is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JPL Immobilier SCRL is not available. You also can look at reviews of JPL Immobilier SCRL, open positions, location of JPL Immobilier SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JPL Immobilier SCRL, Dinant: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JPL Immobilier SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JPL Immobilier SCRL, Dinant: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JPL Immobilier SCRL, employees, financial statistics.