Stevens Autocenter BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Stevens Autocenter BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • Stevens Autocenter BVBA

Contactgegevens Stevens Autocenter BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stevens Autocenter BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stevens Autocenter BVBA

Regio (region): Lochristi, België

Adres (address): Antwerpse Steenweg 86,9080, België

Telefoon (phone): 09 355 74 52 09 355 74 52

Fax (fax): 09 356 65 16 09 356 65 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stevens Autocenter BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stevens Autocenter BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stevens Autocenter BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stevens Autocenter BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stevens Autocenter BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stevens Autocenter BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stevens Autocenter BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stevens Autocenter BVBA
Products information Stevens Autocenter BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05574432373
Ondernemingsnummer: 2577087402
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Stevens Autocenter BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stevens Autocenter BVBA
(Get full report from official database of BE for Stevens Autocenter BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stevens Autocenter BVBA
Addition kinds of activities for Stevens Autocenter BVBA

3671. Electron buizen | Electron tubes
239300. Textielzakken | Textile bags
871200. Architectonische diensten | Architectural services
17610104. Schylight installatie | Skylight installation
20230101. Gebottelde babyformule | Bottled baby formula
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
36440104. Schakelbakken, elektrisch | Switch boxes, electric
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies

Werken bij Stevens Autocenter BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stevens Autocenter BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stevens Autocenter BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stevens Autocenter BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van Stevens Autocenter BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Stevens Autocenter BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stevens Autocenter BVBA. Laat een reactie achter voor Stevens Autocenter BVBA. Stevens Autocenter BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stevens Autocenter BVBA. Leave a respond for Stevens Autocenter BVBA. Stevens Autocenter BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stevens Autocenter BVBA op de google maps. Adres en contacten Stevens Autocenter BVBA
Location of Stevens Autocenter BVBA on the google maps. Address and contacts of Stevens Autocenter BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stevens Autocenter BVBA Stevens Autocenter BVBA: G & D Management | ABC Computerland | DIXITE | Bodemkundige Dienst van België-Milieuconsult | Devomat Industries nv

Other related companies as Stevens Autocenter BVBA: G & D Management | ABC Computerland | DIXITE | Bodemkundige Dienst van België-Milieuconsult | Devomat Industries nv

Stevens Autocenter BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lochristi, België. De volledige naam van het bedrijf is Stevens Autocenter BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05574432373. Het bedrijf Stevens Autocenter BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpse Steenweg 86,9080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Stevens Autocenter BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stevens Autocenter BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stevens Autocenter BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stevens Autocenter BVBA, openstaande posities, locatie van Stevens Autocenter BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stevens Autocenter BVBA is a company, that was registered 1997 in Lochristi region, Belgium. Full name of company is Stevens Autocenter BVBA, company assigned to the tax number BE05574432373. The company Stevens Autocenter BVBA is located at the address: Antwerpse Steenweg 86,9080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Stevens Autocenter BVBA were not found.
The main activity of Stevens Autocenter BVBA is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Stevens Autocenter BVBA is not available. You also can look at reviews of Stevens Autocenter BVBA, open positions, location of Stevens Autocenter BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stevens Autocenter BVBA, Lochristi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stevens Autocenter BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stevens Autocenter BVBA, Lochristi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stevens Autocenter BVBA, employees, financial statistics.