Devomat Industries nv

Contactgegevens Devomat Industries nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devomat Industries nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devomat Industries nv

Regio (region): Edegem, B-2650 - BE, België

Adres (address): Florent Geversstraat 31, België

Telefoon (phone): 32 3-457-49-24 32 3-457-49-24

Fax (fax): 32-3-457-94-24 32-3-457-94-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devomat Industries nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devomat Industries nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devomat Industries nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devomat Industries nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devomat Industries nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devomat Industries nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devomat Industries nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devomat Industries nv
Products information Devomat Industries nv

BTW identificatienummer (tax): BE06018005371
Ondernemingsnummer: 2729522705
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Devomat Industries nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devomat Industries nv
(Get full report from official database of BE for Devomat Industries nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devomat Industries nv
Addition kinds of activities for Devomat Industries nv

202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
344899. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
581203. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands
28169901. Metallische en minerale pigmenten, nec | Metallic and mineral pigments, nec
34650000. Automotive stampings | Automotive stampings
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
36130207. Panelen en distributieplaten, elektrisch | Panelboards and distribution boards, electric
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)

Werken bij Devomat Industries nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devomat Industries nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devomat Industries nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devomat Industries nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van Devomat Industries nv in sociale netwerken
Look for responds of Devomat Industries nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devomat Industries nv. Laat een reactie achter voor Devomat Industries nv. Devomat Industries nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devomat Industries nv. Leave a respond for Devomat Industries nv. Devomat Industries nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devomat Industries nv op de google maps. Adres en contacten Devomat Industries nv
Location of Devomat Industries nv on the google maps. Address and contacts of Devomat Industries nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Devomat Industries nv Devomat Industries nv: ETS FERNAND NERI SA | Bosmans BVBA | DB Automation B.V.B.A. | DULAUNOY, ALEXANDRE | Spike Communications SPRL

Other related companies as Devomat Industries nv: ETS FERNAND NERI SA | Bosmans BVBA | DB Automation B.V.B.A. | DULAUNOY, ALEXANDRE | Spike Communications SPRL

Devomat Industries nv is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Edegem, B-2650 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Devomat Industries nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06018005371. Het bedrijf Devomat Industries nv bevindt zich op het adres: Florent Geversstraat 31. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Devomat Industries nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devomat Industries nv is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devomat Industries nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devomat Industries nv, openstaande posities, locatie van Devomat Industries nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Devomat Industries nv is a company, that was registered 1996 in Edegem, B-2650 - BE region, Belgium. Full name of company is Devomat Industries nv, company assigned to the tax number BE06018005371. The company Devomat Industries nv is located at the address: Florent Geversstraat 31. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Devomat Industries nv were not found.
The main activity of Devomat Industries nv is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Devomat Industries nv is not available. You also can look at reviews of Devomat Industries nv, open positions, location of Devomat Industries nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devomat Industries nv, Edegem, B-2650 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devomat Industries nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devomat Industries nv, Edegem, B-2650 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devomat Industries nv, employees, financial statistics.