Mediascan BVBA

Contactgegevens Mediascan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mediascan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mediascan BVBA

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Dassenveld 11,9230, België

Telefoon (phone): 09 366 57 88 09 366 57 88

Fax (fax): 09 366 57 89 09 366 57 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mediascan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mediascan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mediascan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mediascan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mediascan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mediascan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mediascan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mediascan BVBA
Products information Mediascan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09533630371
Ondernemingsnummer: 6807647705
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Mediascan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mediascan BVBA
(Get full report from official database of BE for Mediascan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mediascan BVBA
Addition kinds of activities for Mediascan BVBA

239902. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
283405. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
25420102. Kluisjes, postdiensten: behalve hout | Locker boxes, postal service: except wood
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
39490210. Scoops, krab en vis | Scoops, crab and fish
75339901. Katalytische conversie | Catalytic conversion

Werken bij Mediascan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mediascan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mediascan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mediascan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

Zoek naar antwoorden van Mediascan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mediascan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mediascan BVBA. Laat een reactie achter voor Mediascan BVBA. Mediascan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mediascan BVBA. Leave a respond for Mediascan BVBA. Mediascan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mediascan BVBA op de google maps. Adres en contacten Mediascan BVBA
Location of Mediascan BVBA on the google maps. Address and contacts of Mediascan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mediascan BVBA Mediascan BVBA: Baetens-Eksaarde | ROSSEAU Hans | Javana NV | Bertels-Moelans Zakenkantoor CV | Jos Cordero Campo,

Other related companies as Mediascan BVBA: Baetens-Eksaarde | ROSSEAU Hans | Javana NV | Bertels-Moelans Zakenkantoor CV | Jos Cordero Campo,

Mediascan BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is Mediascan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09533630371. Het bedrijf Mediascan BVBA bevindt zich op het adres: Dassenveld 11,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Mediascan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mediascan BVBA is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mediascan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mediascan BVBA, openstaande posities, locatie van Mediascan BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mediascan BVBA is a company, that was registered 2003 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is Mediascan BVBA, company assigned to the tax number BE09533630371. The company Mediascan BVBA is located at the address: Dassenveld 11,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Mediascan BVBA were not found.
The main activity of Mediascan BVBA is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mediascan BVBA is not available. You also can look at reviews of Mediascan BVBA, open positions, location of Mediascan BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mediascan BVBA, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mediascan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mediascan BVBA, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mediascan BVBA, employees, financial statistics.